Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Πρύτανη

Πρόκειται για 7 άντρες και μία γυναίκα

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου στις 29 Οκτωβρίου του 2020.

Oι απολογίες τους ολοκληρώθηκαν και αυτή την ώρα περνάνε από τον εισαγγελέα προφυλακίσεων και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ο εισαγγελέας και ο 31ος ανακριτής θα αποφασίσουν αν οι κατηγορούμενοι θα προφυλακισθούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Εξιχνιάστηκε η επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα

Να επισημάνουμε πως οι κατηγορούμενοι είναι 7 άνδρες και μία γυναίκα και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού, παράνομη βία, διατάραξη λειτουργείας δημόσιας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

Όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star o Κωνσταντίνος Γεώργιζας όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. Κάποιοι μάλιστα είναι και φοιτητές και εντοπίστηκαν από τα σήματα των κινητών τους. Οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως ήταν στο Πανεπιστήμιο αλλά για άλλη δουλειά. Επίσης αμφισβητούν και την εγκυρότητα της ποινικής δίωξης σε βάρος τους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top