Συναγερμός στη Θεσπρωτία - Επτά νέα κρούσματα στην Παραμυθιά

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία

Κορωνοϊός: Ακόμα 10 νέα κρούσματα στη χώρα μας σε μία ημέρα

Επτά κρούσματα κορωνοϊού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η Πολιτική Προστασία Ηπείρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τον έλεγχο δειγμάτων που έγινε από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκαν θετικά κρούσματα σε δύο αδελφές 52 και 59 χρόνων από την Παραμυθιά κι άλλα πέντε θετικά κρούσματα ατόμων του οικογενειακού και φιλικού τους περιβάλλοντος.

Έπειτα από επικοινωνία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργου αύριο Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

 

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα το προσωπικό στο νοσοκομείο Φιλιατών

 

Το Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για τη λήψη όλων των ενδεικνυόμενων προληπτικών μέτρων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η ιχνηλάτηση των επαφών θα συνεχιστεί εξονυχιστικά αύριο, ως και τις επόμενες ημέρες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Μετά από συνεννόηση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου Σουλίου, αύριο δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Παραμυθιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top