'Εβρος: Ενισχύεται ο φράκτης - Εντατικές οι εργασίες και στην καραντίνα

Αδιαπέραστα τα ελληνικά σύνορα

Εντατικές ήταν οι εργασίες για οχυρωματικά έργα στον Έβρο, προκειμένου να μην περάσουν οι ορδές μεταναστών του Ερντογάν καθ΄όλη τη διάρκεια του lockdown και την περιόδο που η χώρα μας έδινε τη δική της μάχη απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης- Άλλοι 400 αστυνομικοί στην περιοχή

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη για το Star από τις Φέρες του Έβρου, καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας οι αρμόδιες ελληνικές αρχές φρόντισαν να ενισχύσουν με συρματοπλέγματα όλα τα σημεία του Έβρου που χαρακτηρίζονταν ως επικίνδυνα περάσματα για την είσοδο μεταναστών από την τουρκική πλευρά. Μάλιστα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο προγεφύρωμα των Φερών.

Δένδιας - Παναγιωτόπουλος: Κανείς Τούρκος δεν πέρασε σε ελληνικό έδαφος 

Ωστόσο, παρά την εντατική προετοιμασία και την ενίσχυση του φράκτη, απαραίτητες κρίνονται οι εντατικές περιπολίες αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ώστε να αποτραπεί επιχείρηση εισβολής μεγέθους όπως αυτές που επιχειρήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί και ο φράκτης στο νότιο τμήμα του Έβρου.

Ενισχύονται τα σύνορα στον Έβρο - Επιστρέφουν 400 αστυνομικοί στη φύλαξη

Ήδη έχει ενισχυθεί ο φράκτης στο βόρειο τμήμα της περιοχής στις Καστανιές και έχει επεκταθεί για ένα ακόμα χιλιόμετρο, από τις Καστανιές μέχρι και τη Μαράσια, μέσα στο ποτάμι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top