Ηλεία: Σύλληψη δύο Ρομά για την υπόθεση βιασμού και ληστείας ηλικιωμένης

Σοκάρουν τα στοιχεία της αστυνομίας

Δείτε στο βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στις 21 Απριλίου το ρεπορτάζ για την υπόθεση στην Ηλεία.

Δύο αδέρφια Ρομά συνελήφθησαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών για την υπόθεση ληστείας και βιασμού σε βάρος ηλικιωμένης, σε περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δυο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του βιασμού, της κλοπής και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ηλεία: 65χρονη κατήγγειλε ληστεία και βιασμό μέσα στο σπίτι της

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο αδέρφια Ρομά, ο ένας εκ των οποίων έμενε 300 μέτρα από το σπίτι του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, βίασαν και οι δύο την ηλικιωμένη. Μάλιστα, την ώρα που ο ένας βίαζε την άτυχη γυναίκα, ο άλλος είχε πάρει την κάρτα της και έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.

Η μία σύλληψη έγινε από καταυλισμό, ενώ εντοπίστηκαν από βίντεο καθώς και από ένα στικάκι ενός εκ των συλληφθέντων που έπεσε μέσα στο σπίτι της 66χρονης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 19 Απριλίου αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, δύο άντρες εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας, την κακοποίησαν και της αφαίρεσαν το ποσό των 200 ευρώ, κοσμήματα αξίας 300 ευρώ και την τραπεζική της κάρτα, ενώ της απέσπασαν με απειλές και τον αριθμό PIN.

Στη συνέχεια ένας από τους δράστες μετέβη με αυτοκίνητο της παθούσας σε τοπικό ΑΤΜ, όπου αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη χρημάτων με την κάρτα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, λόγω μη διαθέσιμου υπολοίπου.

Μάλιστα, ο ίδιος δράστης στις 21 Απριλίου, στο Επιτάλιο Ηλείας, αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησε για να διαφύγει στην Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top