Καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου: «Δεν πίστευα ότι θα τη βρουν»

«Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω»

καθ΄ομολογιαν δολοφονος της suzanne eaton
Δείτε στο video τη συγγνώμη που είχε ζητήσει μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο πατέρας του κατηγορούμενου

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε κατά την διάρκεια συμπληρωματικής του κατάθεσης στους ανακριτές, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τη «Real News», κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε, αποκάλυψε άγνωστες κινήσεις του, που είχαν προηγηθεί του βιασμού και της άγριας δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου.

Έχοντας μικρή ταχύτητα με το αυτοκίνητο, χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω πειράξει με αυτό τον τρόπο πολλές κοπέλες. Πολλές φορές κατέβαινα να ζητήσω συγγνώμη. Ήθελα να τις γνωρίσω. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά.

Περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του, ο 27χρονος αγρότης είπε πως συνήθως τις ακολουθούσε «με ταχύτητα 10 χλμ για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα, τις ενοχλούσα και κάποιες που μου άρεσαν, τις χτυπούσα κιόλας»,

Μάλιστα μετέφερε στις Αρχές και το περιστατικό με μία άλλη γυναίκα στην οποία είχε ζητήσει συγγνώμη. «Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αυτοκίνητο και της είπα πως ήμουν αφηρημένος. Της ζήτησα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να την πάω στο νοσοκομείο. Ήθελα απλά να γνωριστώ μαζί της».

Συγκλονισμένος ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Eaton - Τι ζητά

Δολοφονία βιολόγου: «Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε»

Δολοφονία βιολόγου: Τη βίαζε ακόμα και νεκρή

«Δεν πίστευα ότι θα βρουν τη Suzanne Eaton»

«Δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για τον φόνο της Suzanne Eaton. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν πίστευα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα» φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη «Real News».

Στην ανακρίτρια πάντως, είχε πει πως πίστευε ότι κάποια στιγμή το μυστήριο θα λυνόταν. «Έχω δει σε ταινίες πως η Αστυνομία έχει σύγχρονα μέσα για να βρίσκει στο τέλος τον ένοχο».

Τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο αναμένεται να εξετάσει το επόμενο διάστημα ειδικός ψυχίατος που θα οριστεί από τον ανακριτή. Επανειλημμένα, ο 27χρονος είχε δηλώσει για τον άγριο φόνο ότι «κάποιες δυνάμεις σκοτεινές με κυρίευαν και δεν καταλάβαινα τι έκανα».

Μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, ο 27χρονος κατηγορούμενος μίλησε τόσο με τον ιερέα πατέρα του όσο και με τη σύζυγό του, οι οποίοι ζουν το δικό τους δράμα. Φέρεται να τους είπε ότι τον υποδέχτηκαν χωρίς προβλήματα και ότι συνάντησε ορισμένους κρατούμενους από τα Χανιά.

Δολοφονία βιολόγου στα Χανιά: Οδύνη στο μνημόσυνο της Suzanne Eaton

«Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη»

Μετάνιωσα ζητάω συγγνώμη από όλους. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι έκανα. Ξέρω ότι το τίμημα που θα πληρώσω είναι ακριβό» δήλωσε στη Real μέσω του δικηγόρου του ο Παρασκάκης αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που διέταξε την προφυλάκισή του.

«Ο εντολέας μου όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχεται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ζητήσαμε και νομίζω είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη» δήλωσε στη Real ο συνήγορός του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

Το χρονικό της άγριας ολοφονίας

H Suzanne Eaton εξαφανίστηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου από την περιοχή Κολυμπάρι στα Χανιά. 

Η 60χρονη επιστήμονας ήταν καθηγήτρια Αναπτυξιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Δρέσδης και τις ημέρες αυτές συμμετείχε στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η σορός της εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά από δύο πολίτες που ειδοποίησαν τις αρχές μέσα σε μια σπηλιά στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου του δήμου Πλατανιά. Βρισκόταν σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το σημείο που τις τελευταίες ημέρες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Τα ρούχα ήταν ίδια με αυτά που φορούσε κατά την ημέρα της εξαφάνισής της.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι βρήκαν τη γυναίκα μέσα στη σπηλιά, ενώ η είσοδος ήταν κλεισμένη με μια παλέττα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top