Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Σε 5 Πακιστανούς ληστές επικεντρώνονται οι έρευνες

Αναζητούν στίγμα της συσκευής των κινητών τηλεφώνων

Πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών του 25χρονου στου Φιλοπάππου βρίσκεται η αστυνομία. 

Ομάδα ληστών από το Πακιστάν υποψιάζονται οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικές έρευνες φαίνεται πως επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών - δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι - από το Πακιστάν, με δράση στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν καταγράψει τις ομάδες ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Ιστορικό Κέντρο.

Το χρονικό της ληστείας 

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, οι τρεις δράστες πλησίασαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του, που είχαν πάει βόλτα στον λόφο του Φιλοπάππου, προκειμένου να τους ληστέψουν. Λογομάχησαν και συνεπλάκησαν και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Αρχές δεν αποκλείουν μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

Άγρια δολοφονία στου Φιλοπάππου: 25χρονος βρέθηκε στα βράχια

Έγκλημα στου Φιλοπάππου:Για τρεις άνδρες ασιατικής καταγωγής μιλά η 23χρονη

To σπαρακτικό αντίο του πατέρα του 25χρονου που πέθανε στου Φιλοπάππου

Αναζητούν στίγμα της συσκευής

Δεδομένου του ότι κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας, προκειμένου να εντοπιστούν είτε οι ίδιοι οι δράστες, είτε οι κλεπταποδόχοι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δράστες είτε πέταξαν είτε δεν ενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της αστυνομίας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top