To σπαρακτικό αντίο του πατέρα του 25χρονου που πέθανε στου Φιλοπάππου

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Σε αλλοδαπούς μέλη συμμοριών αναζητούν οι αστυνομικοί  τους ενόχους για το φρικτό θάνατο του 25χρονου φοιτητή στο λόφο του Φιλοπάππου. Φίλοι και συγγενείς αφήνουν στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο λουλούδια, ενώ παρά τα νέα αυξημένα  μέτρα αστυνόμευσης, οι περιπολίες είναι ελάχιστες  όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. 

Στο σημείο όπου πέθανε ο άτυχος φοιτητής, οι φίλοι του έχουν αφήσει δύο εικόνες. Μια της Παναγίας και μια του Αγ. Νκολάου. Λίγα λουλούδια και ένα καντήλι. 

Το σπαρακτικό αντίο του πατέρα του 25χρονου 

Συντετριμμένοι οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε ο Νίκος τους. Ο πατέρας τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο facebook: 

«Καλό ταξίδι αγαπημένο μου παιδί»

Μέλη των συμμοριών ανακρίνουν οι Αρχές 

Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να βρεθούν οι τρεις ένοχοι που του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν το βράδυ της Τετάρτης  στο λόφο του Φιλοπάππου. Οι αστυνομικοί  έχουν εστιάσει τις έρευνες σε μέλη συμμοριών. 

Παίρνουν καταθέσεις από δεκάδες άτομα προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Πιστεύουν ότι οι ένοχοι έχουν αφήσει αποτυπώματα. Έχουν δώσει ήδη για ανάλυση σπασμένα μπουκάλια που βρέθηκαν στην περιοχή.

Τουρίστες τα θύματα των συμμοριών 

Ο τρόμος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επέστρεψε μετά το θάνατο του 25χρονου. Συμμορίες ληστεύουν ακόμα και μέσα στο μετρό.

Ελάχιστες περιπολίες στου Φιλοπάππου 

Στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από το λόφο του Φιλοπάππου, τρεις μέρες μετά το φρικτό θάνατο του 25χρονου, ελάχιστες είναι οι περιπολίες. Μείναμε στην περιοχή από τη 13.00  έως τις 15.00 το μεσημέρι και είδαμε ένα περιπολικό, δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ και ένα συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας. 

Όλα αυτά τη στιγμή  που βρίσκεται ήδη  σε εφαρμογή το νέο αναθεωρημένο σχέδιο αστυνόμευσης με πεζές περιπολίες και μηχανές motocross ακόμα και στα μονοπάτια. Μόνο που δεν είδαμε ούτε έναν αστυνομικό. 

Αυξημένες περιπολίες στην Ερμού 

Πεζές περιπολίες όμως είδαμε στην οδό Ερμού. Οι πολίτες όμως που κατεβαίνουν για βόλτα λαμβάνουν τα μέτρα τους. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top