Συγγενείς ψάχνουν για σημάδια ζωής των αγνοουμένων

Όσο περνάει η ώρα η αγωνία κορυφώνεται

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες ψάχνουν απεγνωσμένα για δεύτερο 24ωρο τους δικούς τους ανθρώπους. Η κυρία Ελισάβετ Κυρίτση πλησίασε  τους διασώστες του ερυθρού σταυρού και τους ζήτησε να την βοηθήσουν να βρει την 85χρονη φίλη της. Και το δικό της σπίτι κάηκε ολοσχερώς, η ίδια ευτυχώς σώθηκε σαν από θαύμα.

Μόλις έφτασαν στο σημείο είδαν αντίκρισαν ....στάχτη το σπίτι της ηλικιωμένης. Ομάδες από τον Στρατό, την αστυνομία, την πυροσβεστική αλλά και τον ερυθρό σταυρό οργώνουν την περιοχή για τον εντοπισμό πτωμάτων. Πηγαίνουν πόρτα - πόρτα, δρόμο - δρόμο.... ενώ γίνονται έρευνες και στη θάλασσα από το λιμενικό.

Με τρεμάμενη φωνή η Ιωάννα Καρακουλάκη, κάνει δραματική έκκληση για την αγνοούμενη μητέρα της Νέλλη. Κλαίει και την αναζητά σε όλη την περιοχή με συγγενείς και φίλους. Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν τη Δευτέρα το βράδυ.

«Απάντησε κάποιος, μας έλεγε ότι έχει κάποια εγκαύματα, προσπαθούσε να της δώσουν νερο, να τη βοηθήσει. Εγώ μίλησα μαζί της στις 9 και 6 τελευταία φορά. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν καταλάβαινα τι έλεγε και από τότε δεν ξανά μιλήσαμε. Έχουμε ψάξει σε όλα τα νοσοκομεία, έχουμε ψάξει παντού. Δεν είναι πουθενά. Δεν είναι ούτε στο νεκροτομείο, δεν τη βρίσκουμε, δεν ξέρουμε που είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Καρακουλάκη, κόρη της αγνοούμενης.

Πατέρας, μάνα, γιος και πεθερά αναζητούνται από οικογένεια και φίλους. Πάρης Κατσουλάκης, Μάρκος Κατσουλάκης, Κατερίνα Αβραμίδου, Λίτσα Μωραίτη.

Στη λίστα των αγνοουμένων είναι και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγος της Δημήτρη Τουρναβίτη. Τα ίχνη τους χάθηκαν στο Μάτι. Σύμφωνα με γείτονες το αυτοκίνητο τους βρέθηκε καμένο κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι. Το ζευγάρι τη μαύρη εκείνη μέρα θα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο.

Η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα πήγε για ...καφέ, στο σπίτι της φίλης της στο Μάτι. Μια απλή επίσκεψη! Λίγο πριν φύγει ξέσπασε η φωτιά. Η φίλη της είναι καλά, η ίδια αναζητείται.  

Νικόλας Κοσσόρας, ετών 68. Επέστρεφε από το αεροδρόμιο. Στις 6 και 20 ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του η σύζυγος του. 

«Εγώ τον πήρα και του είπα «πρόσεχε γιατί έχει πιάσει φωτιά από Πεντέλη και κατεβαίνει και πρόσεχε στη Μαραθώνος όπως οδηγείς» και μου λεει «τώρα βγαίνω σε λίγο». Εκεί τελειώσαμε, εκεί τελείωσε η επικοινωνία. Τώρα που παίρνετε είμαστε στο αυτοκίνητο και γυρνάμε τα δρομάκια» ανέφερε η σύζυγος του αγνοούμενου, Πολύμνια Κόσσορα.

Όσο περνάει η ώρα η αγωνία μεγαλώνει για όλους τους αγνοούμενους. Η οικογένεια του Παναγιώτη Κοκκινίδη και της Άννης Σπανού με τα δυο αγοράκια τους και τη γιαγιά τους αγνοούνται. Στέλλα Χριστοφίδου ετών 59. Σπύρος Κάκκαρης ετών 40. Μάκης Κλάδιος ετών 47 μαζί και οι ηλικιωμένοι γονείς του. 

Η γυναίκα που βλέπετε είναι από την Ιρλανδία και ήρθε στη χώρα μας για ταξίδι του μέλιτος. Διέμεναν σε ξενοδοχείο στο Μάτι. Η φονική φωτιά τους ...χώρισε. Αναζητά εναγωνίως τον σύζυγος της Μπράιαν τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Ανατροπή στο θρίλερ με τα δίδυμα στο Μάτι: Δεν βρίσκονταν μέσα στη βάρκα

Συγκλονίζουν τα posts pastry chef πριν καεί ζωντανός με την οικογένειά του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top