Το τελευταίο αντίο στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στη Θεσσαλονίκη - Τραγικές φιγούρες οι σύζυγοι και τα παιδιά των γυναικών

Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις τραυματίες

Συγκλονίζει το τροχαίο του Πολυκάστρου. Μια πόλη βυθίστηκε στο πένθος, 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα δρόμο, που χαρακτηρίζεται Εθνική Οδός αλλά είναι καρμανιόλα.

Διαβάστε επίσης:Τέσσερις νεκροί από σφοδρό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη - Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το σημείο

                          Τροχαίο με 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις τραυματίες

 

Ανείπωτος πόνος στην Αριδαία. Μια πόλη βυθισμένη στο πένθος. Όλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Νικάνδρου για να πουν το τελευταίο αντίο στις τρεις φίλες που έχασαν την ζωή τους στο τρομακτικό τροχαίο του Πολυκάστρου. Τραγικές φιγούρες οι σύζυγοι και τα παιδιά τους.

Οι 4 φίλες ξεκίνησαν από την Αριδαία για να πάνε στη Γευγελή, σε ένα συγγενή τους οδοντίατρο. Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων κοντά στο Πολύκαστρο, ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα στο οποίο επέβαιναν 2 γερμανίδες καλόγριες και ένας Έλληνας ιερέας , ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο των 4 γυναικών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκρές η Ζώγια Ιωαννίδου, 66 ετών, η Μαρία Παπαδοπούλου, 58 ετών και η Λίνα Μιψαηλιδου, 65 ετών, καθώς και γερμανίδα καλόγρια, 61 ετών, που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο.

Σοβαρά τραυματίσθηκε η 43χρονη  Ευδοξία Σαλντίντση, μητέρα ενός παιδιού, ο Έλληνας ιερέας και η δεύτερη γερμανίδα καλόγρια.

Στο δρόμο αυτό πολλές φορές δημιουργούνται ουρές από νταλίκες και φορτηγά και οποιαδήποτε προσπάθεια προσπέρασης είναι πολύ επικίνδυνη.

Από την πύλη αυτή εισόδου στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περνάνε κάθε χρόνο περίπου 4 εκατομμυρια αυτοκίνητα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top