Το Star στην Βέροια-Σε τι κατάσταση είναι οι γονείς των μαθητών που πήγαν για εκδρομή στην Αγία Πετρούπολη

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο ρωσικό μετρό ανησύχησε τους κατοίκους της πόλης

Στη Βέροια γονείς μαθητών καρδιοχτύπησαν μετά το χτύπημα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, καθώς τα παιδιά ήταν στην περιοχή, πραγματοποιώντας σχολική εκδρομή.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η Ραλλιώ Λεπίδου, «η εκδρομή είχε γίνει στα πλαίσια αδελφοποίησης του Δήμου Πούσκιν με τον Δήμο Βεροίας. Μετά από ώρες, όλα είναι ήρεμα και υπό έλεγχο. Οι γονείς ηρέμησαν, όταν έμαθαν ότι όλα τα παιδιά είναι καλά».

«Τα παιδιά δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν την εκδρομή και το πρόγραμμα τους στην Ρωσία, καθώς βρίσκονται πολλά χλμ μακριά από το χτύπημα και δεν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, 23 μαθητές του 4ου Λυκείου Βέροιας βρέθηκαν στη Ρωσία για εκδρομή. Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Αγία Πετρούπολη, Πάνος Μπεγλίτης, δήλωσε ότι οι μαθητές και οι καθηγητές τους είναι όλοι καλά, καθώς κανείς τους δεν βρισκόταν στη ρωσική μεγαλούπολη τη λάθος ώρα. Ο καθηγητής του σχολείου, κ.Θεοτοκίδης, διαβεβαίωσε τον κ. Μπεγλίτη ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, Α. Δρεσίδη και την επικεφαλής Νεολαίας, Ε. Πεχλιβανίδου, ώστε να γίνει αναλυτική και πλήρης περιγραφή της κατάστασης και να ελέγχονται όλοι όσοι βρίσκονται στην πόλη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top