Μάρτης Γδάρτης! Έρχονται βροχές και μποφόρ- Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης αποκαλύπτει τις διαθέσεις του καιρού

Ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης μίλησε στην εκπομπή Live U με την Πόπη Τσαπανίδου, αποκαλύπτοντας τις…άγριες διαθέσεις του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Είχαμε συνηθίσει στην καλοκαιρία, από αύριο, Τετάρτη, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, όχι τόσο όσον αφορά τη θερμοκρασία, αλλά τις βροχές.

Στη Δυτική Ελλάδα, ήδη από σήμερα, Τρίτη, έχουμε βροχές, που θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα, μέχρι το βράδυ. Η συννεφιά όλο και πυκνώνει, όσο περνάει η μέρα.

Ο καιρός, για τις επόμενες 3 μέρες, θα είναι άστατος, με βροχή, κατά περιόδους. Την Τετάρτη θα είναι η χειρότερη μέρα, με τις πιο έντονες βροχές και, κατά τόπους, καταιγίδες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί λίγο, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία δεν θα πέσει αρκετά. Θα κυμανθεί γύρω στους 16-17 βαθμούς κελσίου, σε φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως νότιοι, μέχρι 7 μποφόρ.

Από το Σάββατο ο καιρός βελτιώνεται, όμως οι άνεμοι θα είναι βόρειοι και αρκετά ενισχυμένοι, στα 7 με 8 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα πέσει στους 14-15 βαθμούς. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι καλύτερος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top