ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! 1.500 ευρώ αποζημίωση σε γυναίκα που έσπασε το δόντι της... τρώγοντας πίτσα!

Ισχυρίστηκε ότι απαιτήθηκαν οδοντιατρικές εργασίες ύψους 1.500 ευρώ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! 1.500 ευρώ αποζημίωση σε γυναίκα που έσπασε το δόντι της... τρώγοντας πίτσα!

​Το κατάστημα γνωστής αλυσίδας με πίτσες θεώρησε υπεύθυνο μια γυναίκα για τον τραυματισμό που υπέστη στο δόντι της, απευθύνθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» και δικαιώθηκε!

Η καταναλώτρια κατήγγειλε την εταιρεία τροφίμων, ότι τρώγοντας την πίτσα που είχε παραγγείλει, τραυμάτισε το δόντι της από κουκούτσι ελιάς και πως για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη, απαιτήθηκαν οδοντιατρικές εργασίες ύψους 1.500 ευρώ, όπως ισχυρίστηκε.

Η Αρχή προχώρησε σε διαμεσολάβηση και αφού διαπιστώθηκε και αναγνωρίστηκε ότι η βλάβη που υπέστη η γυναίκα προκλήθηκε από το ακατάλληλο προϊόν που χρησιμοποίησε η επιχείρηση εστίασης, η τελευταία αποδέχθηκε το αίτημα της καταναλώτριας και της κατέβαλε αποζημίωση ύψους 1.500 ευρώ!

Παράλληλα, η αλυσίδα καταστημάτων δεσμεύθηκε να προβαίνει σε έλεγχο όλων των προσφερόμενων από αυτήν προϊόντων ελιάς, σε συνεργασία με τον προμηθευτή της, καθώς και ότι επέστησε την προσοχή του προσωπικού της, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον ανάλογη περίπτωση πρόκλησης ζημιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top