Διαθέσιμη η νέα ŠKODA Octavia G-TEC με 18140 ευρώ

Με κινητήρα 1,4 TSI απόδοσης 110 ίππων

Διαθέσιμη η νέα ŠKODA Octavia G-TEC  με 18140 ευρώ
Η ŠKODA διευρύνει την γκάμα της νέας Octavia με δύο νέες άκρως ανταγωνιστικές εκδόσεις οι οποίες λειτουργούν εναλλακτικά και με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Οι νέες ŠKODA Octavia G-TEC & Octavia Combi G-TEC είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 18.149 ευρώ.

Η νέα ŠKODA Octavia G-TEC εξοπλίζεται με κινητ��ρα 1.4 TSI απόδοσης 110 ίππων , ο οποίος λειτουργεί με φυσικό αέριο (CNG) και εναλλακτικά με αμόλυβδη βενζίνη. Στην λειτουργία με αμόλυβδη βενζίνη η αυτονομία αγγίζει τα 920 km και συνολικά, η Octavia G-TEC μπορεί να διανύσει έως και 1330 χλμ.με ένα πλήρη ανεφοδιασμό.

Με αποκλειστική χρήση CNG η αυτονομία φτάνει τα 410χλμ. με ένα και μόνο ανεφοδιασμό με την κατανάλωση να βρίσκεται περίπου 3,4 ευρώ/100 χλμ. ενώ ο κάτοχος δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας καθώς η εκπομπή CO2 περιορίζεται στα μόλις 97 γρμ./χλμ.

Οι δύο εκδόσεις Octavia διαθέτουν το στάνταρ πακέτο εξοπλισμού Green Τec που περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής όπως είναι το σύστημα Start-Stop και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης κατά την επιβράδυνση, ενώ ο αποδοτικός τούρμπο κινητήρας πληρεί τις νέες προδιαγραφές EU-6.

«Στις μέρες μας, το CNG είναι μια πρακτική οδός για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης. Με την χρήση CNG, ικανοποιούμε τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας, με οικονομικά και ολοκληρωμένα από κάθε άποψη οχήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Πανόπουλος, διευθυντής Marketing της Βιαμαρ αε αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκίνητων ŠKODA στη χώρα μας.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top