Κατηγορηματική διάψευση από Κοντονή: Η ρύθμιση δεν αφορά τους Τούρκους στρατιωτικούς

Κόντρα με Θεοχαρόπουλο: Ανεύθυνη η στάση σας – Κάνατε πατάτα

«Κάνατε πατάτα» είπε σε οργισμένο ύφος ο Σταύρος Κοντονής στον Θανάση Θεοχαροπουλό, που πρώτος κατήγγειλε τα περί «φωτογραφικής» ρύθμισης στο νομοσχέδιο για τη βία κατά των γυναικών η οποία θα οδηγούσε στην επέκταση της προφυλάκισης για τους Τούρκους στρατιωτικούς.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διέψευσε πως η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά τους Τούρκους στρατιωτικούς, χαρακτηρίζοντας τη στάση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «ανεύθυνη».

Διαβάστε ακόμη: Σάλος με ρύθμιση της κυβέρνησης στη Βουλή – Βουλευτές καταγγέλλουν πως αφορά τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και στο θέμα των Τούρκων στρατιωτικών, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Κώστα Κατσίκη των ΑΝΕΛ που ζήτησε να εξεταστεί η ανταλλαγή τους με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Διαβάστε ακόμη: Πολιτική θύελλα για Κατσίκη και «ανταλλαγή» στρατιωτικών - ΝΔ: Μας εκθέτουν διεθνώς τέτοιες απόψεις

«Δεν θα παραβιάσουμε ούτε το Σύνταγμα ούτε τους νόμους» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος χαρακτήρισε ανεύθυνη τη στάση όσων μιλούν περί ανταλλαγής.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε στον υπουργό Δικαιοσύνης πως αναγκάστηκε να πει ότι δεν θα ισχύσει η ρύθμιση για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς «λόγω της σκληρής αντιπολίτευσης».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άσκησε κριτική στον κ. Κατσίκη ενώ ζήτησε από τον κ. Κοντονή να δεσμευτεί πως δεν θα φέρει στο μέλλον τροπολογία για τους Τούρκους στρατιωτικούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top