Ξυδάκης: Αν μπει θέμα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ θα το... δούμε!

Συνεχίζονται οι «εχθροπραξίες» μεταξύ βουλευτών των δύο κομμάτων

Ξυδάκης:Αν μπει θέμα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ θα το δούμε

«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έχει δώσει αποτελέσματα αλλά μπορεί να ήρθε ο καιρός να ξανασυζητήσουμε κάποια πράγματα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, σχετικά με  μέλλον της συνεργασίας των δυο κομμάτων, δίνοντας συνέχεια στις εκατέρωθεν «εχθροπραξίες»..

Όπως δήλωσε μάλιστα ο κ. Ξυδάκης. «η κυβέρνηση προχωράει, υπάρχουν προβλήματα, αλλά αν μπει στο τραπέζι θέμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα το δούμε. Άλλωστε η πολιτική είναι πάντα μια διαχείριση κρίσεων»! Όπως διευκρίνισε   στην πολιτική «μπορούν να σκάσουν πράγματα στα χέρια σου και εκεί φαίνεται η διαχείριση και ο καπετάνιος».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, για καθιέρωση ασυμβίβαστου  μεταξύ ιδιοκτήτη ομάδας και ιδιοκτήτη ΜΜΕ». «Πρέπει να σπάσουμε πολλά αυγά, γιατί δεν φεύγουν εύκολα οι απατεώνες από τα γήπεδα»  πρόσθεσε ο κ. Ξυδάκης, ο οποίος ανέφερε   ότι για την κάθαρση θα χρειαστούν 4-5 χρόνια και  θα χρειαστεί η βοήθεια όλων των πολιτικών δυνάμεων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top