Με μαντινάδα απάντησε ο Πολάκης στην πρόταση παραπομπής του σε προανακριτική!

Τι ισχυρίσθηκαν για τις κατηγορίες της ΝΔ οι Ξανθός και Κουρουμπλής

Με… μαντινάδα αλλά και καταγγελίες για ανώνυμα τηλεφωνήματα και υπονοούμενα για απειλές απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης στην εις βάρος του πρόταση σύστασης προανακριτικής – όπως και για τους Ανδρέα Ξανθό και Παναγιώτη Κουρουμπλή-  σχετικά με τη Novartis.    

«Όσους πληρωμένους κονδυλοφόρους και να βάλετε, ότι προσπάθειες  δολοφονιών χαρακτήρων,  όσα  τηλεφωνήματα απο απόκρυψη κι αν κάνετε σε  μένα και σε σπίτια συγγενικών μου προσώπων, δεν θα μας βρίσκετε πουθενά γιατι  δε χρωστάμε πουθενά.  ...Τούνελ στην άλλη άκρη της γης  να  σκάψετε δε θα μας βρείτε μέσα» υποστήριξε ο κ. Πολάκης.  

Ανέφερε μάλιστα στη  μαντινάδα που απήγγειλε από το βήμα της Βουλής:  «Δε θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου, γι’ αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου».

«Μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού» χαρακτήρισε την πρόταση σύστασης προανακριτικής της ΝΔ εις βάρος του ο υπουργός Ναυτιλίας και πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Αν υποθέσουμε η ανώνυμη κατηγορία φέρει φορτίο αλήθειας το έγκλημα το 2015. Το 2016 που είσαστε; Δεν το πήρατε χαμπάρι; Δεν το καταλάβατε; Το 2017 μέχρι Μάρτιο που ήσασταν; Το 2018; Έπρεπε να έρθει ανώνυμη καταγγελία το 2017 για να πάρετε πρωτοβουλία πριν 10 μέρες και να παραπέμψετε 3 πολιτικούς σας αντιπάλους ;» . Πρόσθεσε πάντως ότι εύχεται  «όλοι να βγουν λευκοί και καθαροί απο τον οχετό της κοινωνικής χολέρας».

Στην αντεπίθεση προσπάθησε να περάσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, του οποίου επίσης ζητά την παραπομπή η ΝΔ, ο οποίος μάλιστα προανήγγειλε μέτρο για  έως και μηδενική εισφορά των ασφαλισμένων στα γενόσημα!   «Αυτό που συζητάμε με τους θεσμούς είναι ο πολίτης  να έχει περιορισμένη έως μηδενική συμμετοχή όταν ο πολίτης επιλέγει γενόσημο» ανέφερε ενώ σχετικά με την πρόταση παραπομπής ισχυρίσθηκε ότι  «έχει καταρρεύσει ο αντιπερισπασμός της ΝΔ, επειδή έχουν καταρρεύσει όλες οι γραμμές άμυνας».

«Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι (στα φάρμακα). Εμείς το φέραμε αυτό το πάρτι στο δημόσιο βίο και βάλαμε μπροστά διαδικασίες ελέγχου» τόνισε..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top