Κ. Μακρή: Στη φυλακή όποιος διαδηλώνει με τροπολογία της κυβέρνησης!

Τι σχολίασε για την αυτεπάγγελτη δίωξη για τους πλειστηριασμούς

Στο γεγονός ότι με την τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς παρεμποδίζεται και η διαμαρτυρία εναντίον τους αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

«Στη φυλακή θα καταλήγει μετά απο αυτεπάγγελτη δίωξη όποιος:

1.  προκαλεί σωματική βία

2.  κάνει χρήση απειλής για βια ή

3.  όποιος απλώς εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών διακόπτοντας τη διεξαγωγή τους» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Επισήμανε ακόμα ότι σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση «οι ρυθμίσεις αυτές υπαγορεύονται απο λόγους υπέρτερου δημοσιονομικού και δημοσίου συμφέροντος».

«Αύριο κιόλας οι διώξεις θα ειναι νόμος του κράτους, αφού θα ψηφιστεί με διαδικασίες fast track.  Nομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στα μνημονιακά και μη χρόνια που κατατίθεται νόμος , ο οποίος βάζει στο στόχαστρο συγκεκριμένες ομάδες διαδηλωτών.  Υποθέτω άτι αυτό θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση αλλά προφανώς στο Μαξίμου ζύγισαν ποια ειναι η μεγαλύτερη ζημιά:  Να έχουν πρόβλημα οι τράπεζες ή οι διαδηλωτές; Και επέλεξαν το δεύτερο , το οποίο βέβαια ειναι κόντρα με την ιδεολογία και τα όσα διακήρυττε τα προηγούμενα πολλά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Η Κ. Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της:  «Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια δεν θα το έχουν ούτε οι τράπεζες ούτε οι διαδηλωτές, αλλά όσοι δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές και θα δουν να βγαίνει το σπίτι τους στο σφυρί». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top