Με την ελληνική σημαία ο Δημ. Καμμένος: «Ούτε αριστερός ούτε δεξιός - Ο πατριωτισμός είναι οριζόντια αξία»

Στήριξε Τσίπρα και Παυλόπουλο και επικρότησε τη στάση που υπέδειξαν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο - Nέα ενημέρωση 13:56

Με την ελληνική σημαία που έχει στο γραφείο του σπιτιού του, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

Πρέπει, όπως εξήγησε, «να βοηθήσουμε τον Έλληνα πολίτη να καταλάβει ότι ο πατριωτισμός είναι οριζόντια αξία, δεν είναι ούτε αριστερός ούτε δεξιός», τονίζοντας παράλληλα ότι στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο και επικροτεί τη στάση που υπέδειξαν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο.

Στη συνέχεια κάνοντας έναν παραλληλισμό με το ποδόσφαιρο, είπε «εμείς έχουμε φάει και εφτά στην έδρα μας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουμε στο Champions League, να μην έχουμε την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό μας» και πρόσθεσε:

«Η προετοιμασία ήταν καλή αλλά δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από τον κ. Ερντογάν, αλλά αυτό ήταν προβλέψιμο. Πιστεύω ότι του δόθηκε η ευκαιρία διπλωματικά να δείξει αυτά που πιστεύει και την ισχυρή προσωπικότητά του ως ηγέτης στην χώρα του, που μην ξεχνιόμαστε είναι στους G20».

Και κατέληξε: «Κατανοήσαμε ότι ο κύριος Ερντογάν θέλει να καταργήσει όλες τις συνθήκες. Δεν εποφθαλμιά βεβαίως τα σύνορά μας. Το κερδίσαμε αυτό. Τα αεροπλάνα του όμως πετάνε κάθε μέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top