Αυλωνίτου: «Photoshop η φωτογραφία με τη γυναίκα που γέμισε πίσσα στο Π. Φάληρο»

Τι είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Ενημέρωση 20:55

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου αμφισβητεί την γυναίκα που έγινε διάσημη όταν πόσταρε στο Facebook τη φωτογραφία της ο Βέλγος Μαξ Γκίσελινκ, και δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει την πίσσα από πάνω της, όταν γύρισε σπίτι της!

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφία σοκ! Γυναίκα βουτηγμένη στο πετρέλαιο σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο - Τι λέει ο φωτογράφος στο star.gr

Μάλιστα, όταν της επισημάνθηκε ότι τη φωτογραφία την τράβηξε Βέλγος, η κ. Αυλωνίτου σχολίασε στον ΣΚΑΪ «Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από Photoshop; Μόνο οι Έλληνες ξέρουν;».

«Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει "Α, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα στην παραλία ας πέσω να κολυμπήσω"; Θα βλέπει την πίσσα και δεν θα σταματήσει μόλις φτάσει μέχρι τον αστράγαλο;», συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Γλυφάδας στην ίδια περιοχή, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν ακόμη σωματίδια μαζούτ στον βυθό, καλώντας να συνεχιστούν εντατικά οι εργασίες απορρύπανσης, η κ. Αυλωνίτου αντέδρασε λέγοντας «Αυτά συμβαίνουν!» και συνέχισε «Και άλλες φορές έχουν συμβεί. Στην Ελευσίνα μολύνθηκαν 20 χλμ. ακτογραμμής».

Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν εκείνη θα κολυμπήσει στις ακτές της ρύπανσης, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι πρώτα θα περιμένει τις αναλύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top