Στέλεχος των ΑΝΕΛ διορίστηκε και… ξεδιορίστηκε στο ΔΣ του ΟΑΣΘ επειδή ήταν ήδη στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου!

«Θέλω να είμαι σε ένα μόνο πόστο για να αποδίδω» έγραψε σε ανάρτησή του ο ίδιος

Στέλεχος των ΑΝΕΛ διορίστηκε και ξεδιορίστηκε στον ΟΑΣΘ

Δεν κράτησε πολύ ο διορισμός του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ καθώς ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε ότι ήταν ήδη διορισμένος στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου και προτιμά να είναι μόνο σε μία θέση!       

«Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονίκη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του ΓΝΑ Λαϊκού είναι πιο εποικοδομητικός γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ίδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρό μας για την επιλογή του αλλά παραμένω στις επάλξεις του ΓΝΑ Λαϊκού.  

Επειδή έχω το γνώθεις  αυτόν  (σ.σ. εννοεί το “γνώθι σαυτόν” προφανώς  ο κ. Αργυρόπουλος) οι κινήσεις είναι σωστές και μετρημένες. Θέλω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θέση. Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top