Την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε η Κίρχνερ στους δικαστές για να της επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα!

Της επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 250.000 πέσος, ενώ μόλις επιστρέψει στην Αργεντινή πρέπει να παρουσιαστεί στο τμήμα εντός 48 ωρών

Την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για να επισκεφτεί την Ελλάδα και να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό έδειξε η Χριστίνα Κίρχνερ στους Αργεντινούς δικαστές για να της επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα, καθώς διώκεται κατηγορίες σχετιζόμενες με διαφθορά!

Η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, στην οποία έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου, έδειξε την εν λόγω πρόσκληση αλλά και αυτές των αριστερών κομμάτων των Βρυξελλών και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς μετά την Ελλάδα θα ταξιδέψει σε Βέλγιο και Αγγλία.

Οι δικαστές υποχρέωσαν την Κίρχνερ να καταβάλλει εγγύηση 250.000 πέσος (περίπου 15.000 ευρώ) αλλά και να δηλώσει τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων που θα μείνει σε Αθήνα, Βέλγιο και Αγγλία.

Είναι υποχρεωμένη να έχει επιστρέψει στην Αργεντινή έως τις 19 Μαΐου, ενώ θα πρέπει στη συνέχεια να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα εντός 48 ωρών.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κυβερνητικό κόμμα στην Ευρώπη που συναντάται με την υπόδικη Κριστίνα Κίρχνερ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top