Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί- Ένας μόνο θα μείνει στην Αθήνα!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κάνει Πάσχα στα Γρεβενά, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα κάνει Ανάσταση στη Χαλκιδική

Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί- Ένας μόνο θα μείνει στην Αθήνα!

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή κορυφώνεται το Θείο Δράμα, η Βουλή έχει κλείσει από τη Μεγάλη Τετάρτη, το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε χθες… συνεπώς ήρθε η ώρα για να κάνουν, οι πολιτικοί αρχηγοί και οι βουλευτές, Ανάσταση μακριά από την πόλη.

Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.  Θα παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου του ναού της Υπαπαντής του Σωτήρος και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης, στον ίδιο ναό. 

Όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr, ο Πρωθυπουργός επέλεξε την Κέρκυρα για να κάνει Πάσχα, μαζί με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Τήνο, μαζί με την οικογένειά του.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα κάνει τις πασχαλινές διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, στην Ιταλία. Σύμφωνα με το Secret, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ρώμη, Τοσκάνη, Φλωρεντία. Την χώρα αγαπάει ιδιαίτερα ο κ.Καραμανλής, αφού και πέρυσι είχε κάνει Πάσχα στην Ιταλία.

Στη Ρόδο θα περάσει το Πάσχα η Φώφη Γεννηματά. Από σήμερα θα βρίσκεται στο νησί των Ιπποτών, ενώ θα κάνει κι ένα πέρασμα από τη Σύμη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται από σήμερα στη γενέτειρά του, τα Χανιά, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, την Τρίτη του Πάσχα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης είναι ο μόνος από τους πολιτικούς αρχηγούς, που θα μείνει για Πάσχα στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς για δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει μετά το Πάσχα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος θα κάνει Πάσχα στα Γρεβενά, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, θα κάνει Ανάσταση στη Χαλκιδική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top