​Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ο υπουργός Εθνικής Αμυνας τόνισε πως «όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό» και ανέφερε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων «αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση».

«Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα» είπε και πρόσθεσε: «Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε».

 

Δείτε ακόμη:

Ρίχνει τους τόνους ο Καμμένος: «Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής»

Πρωτοφανής ΕΠΙΘΕΣΗ των Τούρκων στον Πάνο Καμμένο –«Είναι ασόβαρος και ανεύθυνος»

ΠΥΡΑ Καμμένου από τα σύνορα: Ηλίθιες οι δηλώσεις Έρντογαν – Ανιστόρητος ο Ράμα