Τουρκία: Αμοιβή για όποιον βρει την 4χρονη Λεϊλά δίνει ο παππούς της

Χάθηκε ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του

Ο θείος της μικρής, Μούσα Αϊντεμίρ, έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο βίντεο της μικρής πριν από την εξαφάνισή της, στο οποίο φαίνεται να φοράει ένα πράσινο φορεματάκι

Πρώτο θέμα στα τουρκικά μέσα είναι η εξαφάνιση της 4χρονης Λεϊλά που χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, όταν επισκέφθηκε μαζί τους γονείς της τον παππού της στο Άγρι της Τουρκίας. Σήμερα, ο Ζεκί Αϊντεμίρ δίνει αμοιβή 300.000 τουρκικών λιρών σε όποιον βρει την εγγονή του.

Επαγγελματίες ερευνητές, σωστικά συνεργεία μέχρι και ο στρατός κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό της Λεϊλά, που εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε στην αυλή του παππού της.

Στο "πόδι" ολόκληρη η Τουρκία για την τετράχρονη Λεϊλά

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο παππούς απευθύνθηκε στο κοινό ζητώντας τη βοήθειά τους σε περίπτωση που έχουν δει ή γνωρίζουν κάτι για τη Λεϊλά. Μέχρι και οι ντόπιοι «χτενίζουν» την περιοχή, ψάχνουν στα ποτάμια, μέχρι και στα πηγάδια και τα εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Συνοδεύοντας τα σωστικά συνεργεία στις έρευνες, ο παππούς είπε ότι φήμες λένε ότι το κοριτσάκι έχει πέσει θύμα απαγωγής, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

«Καλώ όλους στην Τουρκία να κατανοήσουν πώς νιώθουμε. Παρακαλώ καλέστε μας αν ξέρετε πού είναι» είπε ο παππούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top