Λονδίνο: Χάος στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ - Ήχησε συναγερμός για πυρκαγιά

Καθυστερήσεις στις πτήσεις

Εκκένωση Αεροδρομίου  Γκάτγουικ - Συναγερμός Για Φωτιά

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ.

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, όταν σήμαναν οι σειρήνες για πυρκαγιά. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, λόγω του περιστατικού θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις στις πτήσεις.

 

 

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνονται οι σκηνές χάους που έχουν δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο, με χιλιάδες επιβάτες να περιμένουν εγκλωβισμένοι στον τερματικό σταθμό.

 

 

 

«Συναγερμός για πυρκαγιά στον τερματικό σταθμό Gatwick South. Εκκενώθηκαν όλοι οι επιβάτες από το Airside, κανένας από το προσωπικό δεν ξέρει τι συμβαίνει. Κανένας συντονισμός από στο αεροδρόμιο», ανέφερε πολίτης στην πλατφόρμα Χ.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου Γκάτγουικ που έφερε λήξη του συναγερμού

Το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ πάντως, λίγη ώρα αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας πως δεν υπήρχε πυρκαγιά.

«Γεια σας, η αίθουσα αναχωρήσεων του νότιου αεροσταθμού εκκενώθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα λόγω ενεργοποίησης συναγερμού πυρκαγιάς.

Η ειδική πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου μας παρέστη γρήγορα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά. Οι επιβάτες μπορούν να επιστρέψουν στο σαλόνι αναχωρήσεων. Η ασφάλεια και η προστασία είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και επιλύσαμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top