Καταδικάστηκε για ασέλγεια ο πατριός της μετά το σημείωμα αυτοκτονίας 16χρονης

Κακοποιούσε τη θετή του κόρη – Στα 16 της έπεσε στις γραμμές του τρένου για να γλιτώσει

Καταδικάστηκε για ασέλγεια ο πατριός της μετά το σημείωμα

Στα 13 της έπεσε θύμα κακοποίησης και ασέλγειας από τον πατριό της. Στα 16 της η Georgia Walsh δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Kent της Αγγλίας, τον Μάρτιο του 2017.

Η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά την καταδίκη του 36χρονου πατριού Brett Connell σε εννιά χρόνια φυλάκισης.

Το κορίτσι πριν πέσει στις ράγες άφησε ένα ανατριχιαστικό σημείωμα στο οποίο έγραφε πως ο πατριός της ασελγούσε εις βάρος της από όταν εκείνη ήταν 13 ετών. Τη φιλούσε και έβαζε το χέρι του κάτω από τις πυτζάμες της. «Να σαπίσεις στην κόλαση» έγραφε το σημείωμα της 16χρονης απευθυνόμενη στον θετό της πατέρα. «Μαμά να πεις στον μπαμπά (τον βιολογικό) ότι τον αγαπώ πολύ και μου έλειψαν οι βόλτες μας» έγραφε επίσης.

Μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν πάρει την απόφαση να γλιτώσει πέφτοντας στις γραμμές, είχε μιλήσει στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στα χέρια του 36χρονου Brett Connell. «Νιώθω χαμένη και φοβάμαι. Έχω απομακρυνθεί από τους φίλους μου. Πίστευα ότι έπρεπε να μη μάθει κανείς τι μου συνέβαινε» είχε πει στην αστυνομία.

Στη διάρκεια της δίκης στο Κεντ προβλήθηκε στην αίθουσα βιντεοσκοπημένη η κατάθεση της 16χρονης. Στη μητέρα της, Jennifer, αποκάλυψε μετά από καιρό τι της έκανε ο σύντροφός της.

Ο πρώην ιδιοκτήτης παμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες, αποδίδοντάς τις σε ψέματα μετά από καβγά που είχε με το κορίτσι για την ακαταστασία στο σπίτι. Καταδικάστηκε για 5 αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης με το κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top