Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε live μέσω Facebook

Εκτός από τον 21χρονο, live στο Facebook αυτοπυροβολήθηκε και ένας 37χρονος μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε live στο Facebook

Ένας νεαρός άνδρας από την Καμπότζη, αυτοκτόνησε live μέσω Facebook, αφού πρώτα σκότωσε τη σύζυγό του.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα. Ο 21χρονος Chhay Rath, αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα σε ένα σχολείο, στη συνέχεια πήγε στη γέφυρα Tsubasa στην επαρχία Kandal και πήδηξε στον ποταμό Mekong. Η αυτοκτονία του μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook.

«Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση στη χώρα» αναφέρει η αστυνομία της Καμπότζης.

«Κάνουμε έρευνες για να μάθουμε τον λόγο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του» ανέφερε στο Reuters ο Kirth Chantharith, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Καμπότζη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το σώμα του 21χρονου άνδρα δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Το θέμα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις για το Facebook καθώς πέρυσι οι υπεύθυνοι είχαν «υποσχεθεί» ότι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τέτοια φαινόμενα και να διακρίνουν ποιοι χρήστες έχουν «αυτοκτονικές τάσεις».

Στην Καμπότζη το Facebook είναι η πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας. Σχεδόν το 1/3 τους, (15,8 εκατομμύρια άνθρωποι) είναι χρήστες του Facebook το οποίο αποτελεί βασική πηγή πληροφόρησης, ιδιαίτερα για τους νέους.

 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ, LIVE ΣΤΟ FACEBOOK AYTOKTONHΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 37ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

 

Στην Ταϊλάνδη, ο Naphattarakul Phachayakan αποφάσισε να αυτοκτονήσει live μέσω Facebook μετά από καυγά που είχε με τη σύζυγό του, Noi Sitthinon.

Ο 37χρονος και η 32χρονη ήταν στο σπίτι τους όταν άναψαν τα αίματα. Εκείνη τον κατηγόρησε ότι περνά πολύ χρόνο «πίνοντάς» τα με τους φίλους του.

Αφότου έφυγε η γυναίκα του, ο Naphattarakul Phachayakan συνέχισε να πίνει ουίσκι μέχρι που πήγε σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων και άρχισε το live στο Facebook.

Τα πλάνα τον δείχνουν να κρατά ένα 38αρι όπλο και να το βάζει στο κεφάλι του. Στη συνέχεια τραβά τη σκανδάλη και μια πορτοκαλί «λάμψη» γεμίζει την οθόνη.

Σοκαρισμένη η σύζυγός του επιστρέφει στο σπίτι και καταρρέει, με τους φίλους της να προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

«Όχι δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Δεν το καταλαβαίνω. Ήθελα απλά να πάω κάπου αλλού να κοιμηθώ. Είναι λάθος μου!» ακούγεται η ίδια να λέει στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top