Με 94 χρόνια φυλακή απειλούνται οι γονείς που κρατούσαν αλυσοδεμένα τα 13 τους παιδιά

Αντιμέτωποι με 40 κατηγορίες

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά με 94 χρόνια φυλακή απειλούνται να καταδικαστούν οι γονείς που κρατούσαν αλυσοδεμένα και υποσιτισμένα τα 13 τους παιδιά στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει 40 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κακοποίηση παιδιών, παράνομη κράτηση και βασανιστήρια.

Οι αρχές έχουν απαγορεύσεις στους γονείς οποιαδήποτε επαφή με τα παιδιά τους, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει το κράτος.

Όπως έγινε γνωστό, τα μεγάλα παιδιά αναμένεται να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι, ενώ τα μικρότερα θα χωριστούν.

Την Τετάρτη, το ζευγάρι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου δεμένο με χειροπέδες, με τον δικαστή να τους ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν ή να ξαναεπικοινωνήσουν με τα παιδιά τους έως το 2021.

«Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε, να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους,  να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή. Επίσης δεν πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις διευθύνσεις τους ή αν έχετε ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί τους», τους είπε, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να διατηρούν μέχρι το 2021, τουλάχιστον 100 μέτρα απόσταση από αυτά.



Εντύπωση προκάλεσε η ψυχραιμία που επέδειξαν οι δύο γονείς, αλλά και τα χαμόγελα της μητέρας, η οποία έδειχνε να μη συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top