Άγρια κόντρα Ερντογάν με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης - "Ένας από τους δυό μας θα παραιτηθεί" λέει ο Τούρκος Πρόεδρος

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τον κατηγορεί ότι έχει εκατομύρια σε τράπεζες του εξωτερικού

Άγρια κόντρα Ερντογάν με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης

"Το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα) από κόμμα αντιπολίτευσης μετατράπηκε σε κόμμα προδοσίας",  δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν επικρίνοντας τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επειδή τον κατηγόρησε ότι έχει εκατομύρια σε τράπεζες του εξωτερικού. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν υπενθύμισε πως ότι ζήτησε από Κιλιτσντάρογλου “να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ή να απολογηθεί”.

“Είπα ότι αν το αποδείξει θα αφήσω την πολιτική και θα αποχωρήσω από την προεδρία, αν δεν το αποδείξει να αφήσει εκείνος την πολιτική. Σε λίγο θα δώσει δήθεν έγγραφα. Θα ζεστάνει ξανά τα παλιά θέματα και θα τα φέρει στην επικαιρότητα. Λέει ότι έχω εκατομύρια στο εξωτερικό. Έχει έγγραφα; Όχι”, ανέφερε.

Πάντως χθες ο εκπρόσωπος του CHP δήλωσε πως κατά τη σημερινή ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα παρουσιάσει σχετικά έγγραφα για καταθέσεις του Τούρκου Προέδρου στο εξωτερικό.

Άννα Ανδρέου, Κωνσταντινούπολη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top