Σοκ στην Κύπρο προκάλεσε η είδηση ότι ένας 76χρονος άνδρας φέρεται να άρπαζε 7χρονο κοριτσάκι και να αυνανιζόταν μπροστά του. Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε χθες Δευτέρα στο δικαστήριο, το οποίο  θεώρησε τον ηλικιωμένο ύποπτο για αρπαγή παιδιού και εξασφαλίστηκε η οκταήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, politis.com.cy, η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος φέρεται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να άρπαξε κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, ενώ αυτό έπαιζε στον δρόμο και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και αυνανίστηκε μπροστά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δύο περιπτώσεις το κοριτσάκι είχε βάλει τα χέρια μπροστά στα μάτια του ώστε να μην βλέπει, όμως ο 76χρονος του τα τραβούσε, εξαναγκάζοντάς το να παρακολουθεί.

Ο ύποπτος διαμένει στην ίδια γειτονιά με το παιδί, το οποίο κάποιες φορές έπαιζε στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι του ή ακόμα και στην αυλή του σπιτιού του, καθώς οι γονείς ήταν προφανώς ανυποψίαστοι ότι ενδεχομένως ο 76χρονος γείτονας να ήταν ένα τέρας. Μάλιστα στην ίδια γειτονιά, ο ύποπτος και οι γονείς του παιδιού διαμένουν εδώ και μερικά χρόνια, γεγονός που δημιουργεί φόβους μήπως προηγήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλική κακοποίηση του εν λόγω παιδιού ή ενδεχομένως και άλλων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 76χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και της άσεμνης επίθεσης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση. Ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες που φέρεται να έδωσε η 7χρονη καθιστούν τον 76χρονο πολύ πέρα από ύποπτο. Την ίδια στιγμή η γειτονιά φαίνεται να είχε κάποιες υποψίες, για τις οποίες ενημέρωσε σχετικά τους γονείς της 7χρονης. 

Tags: