ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το "κορίτσι Μόγλη" που ζούσε στο δάσος! Ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι είναι παιδί τους

Ισχυρίζονται ότι την έχασαν ενώ είχαν βγει για ψώνια

Στις αρχές της Ινδίας εμφανίστηκε ένα ζευγάρι Ινδών, που υποστηρίζει ότι το «κοριτσάκι Μόγλης» που βρέθηκε σε δάσος να ζει με μαϊμούδες είναι παιδί τους. 

Όπως υποστήριξαν έχασαν το κοριτσάκι τον Μάρτιο του 2016 κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές.

Τότε, ο 45χρονος Ραμζάν Αλί Σαχ και η 35χρονη σύζυγός του Ναζμά είχαν ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

Χθες το ζευγάρι επισκέφθηκε το κορίτσι στο κέντρο όπου φιλοξενείται και δήλωσε πρόθυμο να υποβληθεί σε εξετάσεις DNA για να αποδειχθεί ότι είναι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού.

«Δεν μπορώ να σας εκφράσω τη χαρά μου που βρέθηκε. Νιώθω τόσο ευλογημένος που θα την πάρω πίσω, πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει», δήλωσε ο 45χρονος.



Όπως είπαν, το κορίτσι ονομάζεται Αλίζα και αντιμετωπίζει νοητική αναπηρία.

«Εμείς ψάχναμε να της αγοράσουμε κάποια φάρμακα και ξαφνικά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Την ψάξαμε παντού αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε», περιέγραψε ο 45χρονος άνδρας.

Πάντως, τα όσα ισχυρίζεται το ζευγάρι ταιριάζουν με την εξέταση των γιατρών που εξέτασαν το κοριτσάκι και υποστήριξαν ότι δεν είχε μείνει μεγάλο διάστημα με τις μαϊμούδες, αλλά είχε μεγαλώσει σε μια κανονική οικογένεια, αφού η ανάρρωσή του μέσα σε λίγες μέρες ήταν εντυπωσιακή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top