ΑΥΤΟΣ είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε τη Μελάνια "πόρνη"

Γιος θρυλικού δημοσιογράφου και ρεπόρτερ των New York Times

ΑΥΤΟΣ είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε τη Μελάνια "πόρ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα σχόλια στο Twitter της Έμιλυ Ρατακόφσκι υπέρ της νέας Πρώτης Κυρίας, με τα οποία αποκάλυψε ότι δημοσιογράφος χαρακτήρισε τη Μελάνια "πόρνη", ένας ρεπόρτερ των New York Times, μετά από επιπλήξεις των προϊσταμένων του, αποκάλυψε ότι για εκείνον...χτυπά η καμπάνα!

Ο Τζέικομπ Μπερνστάιν, γιος του θρυλικού δημοσιογράφου Καρλ Μπερνστάιν, που έγινε γνωστός από την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, με δημοσίευσή του στο Twitter ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος που έκανε: «Ημουν σε πάρτι και πίστευα ότι ήταν προσωπική συζήτηση. Παρόλα αυτά, έκανα ένα ηλίθιο σχόλιο για την Πρώτη Κυρία», έγραψε.

Ο Μπερνστάιν, όπως υποστηρίζει, μιλούσε με το μοντέλο και ηθοποιό Εμιλι Ρατακόφσκι, το βράδυ της Κυριακής, όταν αποκάλεσε «πόρνη» την Μελάνια Τραμπ, όπως ισχυρίζεται το μοντέλο. «Οι αρχισυντάκτες μου ξεκαθάρισαν ότι η συμπεριφορά μου δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρντ των New York Times και συμφωνώ. Δικό μου λάθος, αναφερόμουν σε αβάσιμες φήμες. Ζητώ συγγνώμη», πρόσθεσε στις αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της, η εφημερίδα είχε αναφέρει ότι δημοσιογράφος της «αναφέρθηκε σε αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ. Το σχόλιο δεν προοριζόταν να δημοσιοποιηθεί, αλλά, παρ' όλ' αυτά, ήταν απολύτως ανάρμοστο και δεν έπρεπε να γίνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top