Πήγε να κάνει το καλό και βρέθηκε συνεργός σε... ληστεία!

Πώς κλέβεις μια τράπεζα με οτοστόπ

Πήγε να κάνει το καλό και βρέθηκε συνεργός σε... ληστεία!

Ένας 58χρονος από την Κολούμπια στις ΗΠΑ πήγε για… καλό και του γύρισε μπούμερανγκ!

Ο Γκρεγκ Κάισερ γνώρισε τον 50χρονο Σάνον Στέκμπεκ την περασμένη Δευτέρα σε ένα εστιατόριο της πόλης. Μετά τη συνάντησή τους, προσφέρθηκε να τον γυρίσει σπίτι του , όταν ο Στέκμπεκ προφασίστηκε ότι είχε πιει αρκετά για να οδηγήσει. Ο Κάισερ αμέσως δέχτηκε, μόνο που στη διαδρομή έπρεπε να σταματήσουν για κάποιες δουλειές.

Η μια στάση ήταν για τσιγάρα. Η δεύτερη έγινε σε κοντινή τράπεζα. Όσο ο καημένος ο Κάισερ περίμενε υπομονετικά στο αυτοκίνητο, ο Στέκμπεκ μέσα ανενόχλητος… λήστεψε την τράπεζα, λέγοντας, μάλιστα, στους υπαλλήλους ότι κρατάει βόμβα! Όταν τελείωσε, επέστρεψε στο αυτοκίνητο του φίλου του κι έφυγαν σαν να μην τρέχει τίποτα.

 Ο ληστής κατέβηκε σε ένα εμπορικό κέντρο, ισχυριζόμενος ότι θα πήγαινε από εκεί με τα πόδια στο μοτέλ που διέμενε. Όπως απομακρυνόταν, ο Κάισερ είδε πολλά περιπολικά να τρέχουν προς το εμπορικό και, τότε μόνο, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Γύρισε πίσω, λοιπόν, και περιέγραψε στην αστυνομία τι ακριβώς είχε συμβεί. Έδωσε, μάλιστα, πλήρη περιγραφή του δράστη και αποκαλύφθηκε ότι είναι καταζητούμενος από τον Ιανουάριο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε και κρατείται.

«Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να βοηθάω τους άλλους όταν μπορώ. Έδειξα υπερβολική εμπιστοσύνη; Ναι. Προσπάθησα να κάνω καλό; Ναι. Θα ξαναβάλω κάποιον άγνωστο στο αυτοκίνητό μου; Μάλλον όχι…», είπε γελώντας ο Κάισερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top