ΔΕΝ σταματούν τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ οι Αλβανοί! Ο Ράμα αλλάζει τα φώτα στην ελληνική ιστορία!

Έρευνα ξεκινά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τους αλβανικούς σταυρούς και τον... Αλή Πασά!

Πονοκέφαλο δημιουργεί στο Στράτευμα ένα ακόμη κρούσμα με στρατιώτη αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φωτογραφίζεται, κάνοντας με τα χέρια του, το σχήμα του αλβανικού αετού. Τα Τίρανα φαίνεται να υποστηρίζουν τις προκλητικές πράξεις των αλβανικής καταγωγής στρατιωτών.  

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Η φωτογραφία προέρχεται από την Ελληνική Δύναμη Κύπρου και δεν αφορά κάποιο νεοσύλλεκτο, αλλά έναν έμπειρο στρατιώτη με όπλο, που φυλάει ευαίσθητες εγκαταστάσεις. Ο ίδιος, αλβανικής καταγωγής, και αυτός, εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης, και ομολόγησε την πράξη του. Σύντομα θα περάσει Στρατοδικείο, όπως και οι 7 νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι.

Στόχος του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι να ξεκινήσει αμέσως μια μεγάλη έρευνα στις ένοπλες δυνάμεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν θύλακες Αλβανών εθνικιστών μέσα στο στράτευμα. 

Τα Τίρανα πάντως προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα έντασης. Εκτός από τις κραυγές του εθνικιστικού κόμματος, ακόμα και το σοσιαλιστικό κόμμα του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα φαίνεται να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει την κίνηση των 7, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Στη χώρα μας υπάρχουν φωνές που ζητούν ακόμα και την άμεση απέλαση των 7 στρατιωτών, αλλά και των οικογενειών τους.

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα προκαλεί την Ελλάδα και με προσωπική του ανάρτηση στο FACEBOOK, όπου έχει ανεβάσει ένα σκίτσο του Αλή Πασά. Με αφορμή τη συμπλήρωση 195 χρόνων από τον θάνατό του, υποστηρίζει ότι ο... Αλή Πασάς ήταναυτός που ενέπνευσε την ελληνική επανάσταση!  

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα ArmyNow.net αποκαλύπτει μια ακόμα ύποπτη περίπτωση στρατιώτη. Πρόκειται για μουσουλμάνο της Θράκης, o οποίος υπηρέτησε τη θητεία του στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία  και εμφανίζεται να δήλωνε προκλητικά στα κοινωνικά δίκτυα ότι είναι «περήφανος που είναι Τούρκος», αλλά και ότι θαυμάζει τους εθνικιστές "γκρίζους λύκους".

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top