Γέμισε φόλες στον Υμηττό επειδή τον δάγκωσε ένας σκύλος

Έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις φόλες στον Υμηττό - Νέα Ενημέρωση

Ένας ασυνείδητος άνδρας, αφού δαγκώθηκε από σκύλο σε περιοχή του Υμηττού, αποφάσισε να τοποθετήσει εστίες δηλητηριασμένων με φόλα κομματιών φαγητού  σε όλη την ευρύτερη περιοχή, με τραγικά έως αυτήν την ώρα αποτελέσματα, αφού οι εθελοντές της Εθελοντικής Δασοπροστασίας  Νοτίου Υμηττού, έχουν εντοπίσει οκτώ νεκρά ζώα και οι έρευνες για την αποφυγή περισσοτέρων θανάτων συνεχίζονται.

Ο άγνωστος άνδρας είχε αναρτήσει και απειλητικά σημειώματα με τα οποία προειδοποιούσε πως όποιος αφήνει το σκύλο του ελεύθερο να περιπλανιέται θα κλάψει όπως έκλαψε και ο ίδιος μετά το δάγκωμα που υπέστη. Για την εγκληματική αυτή πράξη έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υπεβλήθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.    

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για άμεση διενέργεια κατεπείγουσας  προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες που δηλητηρίασαν με  φόλες αδέσποτα ζώα σε περιοχή του Υμηττού.   

Στόχος της  Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, είναι  να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί, τη στιγμή που τα φαινόμενα κακοποίησης και  βάναυσης συμπεριφοράς κατά  αδέσποτων ζώων γίνονται ολοένα και περισσότερα.

Την ίδια στιγμή, το νομοσχέδιο για την προστασία των ζώων που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αποσύρθηκε, ενώ  αναμένεται να επανακατατεθεί.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top