Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας και μητέρας τριών παιδιών από την Γεωργία που δολοφονήθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από 38χρονο αγγειοχειρουργό, ο οποίος αρχικά αρνιόταν ότι την σκότωσε, ωστόσο μετά καιρό παραδέχτηκε ότι το θύμα πέθανε στα χέρια του.

Το δράμα για την οικογένεια της μεσίτριας δεν έχει τέλος. Εκτός από το πένθος έχει να διαχειριστεί νέο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με τα παιδιά του θύματος. Η άτυχη 36χρονη είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον προηγούμενο σύζυγό της και μία κόρη με τον νυν. Σύμφωνα με το protothema.gr,  η ελληνική πολιτεία διώχνει τα δύο ανήλικα τέκνα που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, ανακαλώντας τους τις άδειες παραμονής στην Ελλάδα. 

Τα δύο παιδιά μένουν με τον πατριό τους, την αδερφή τους και την γιαγιά τους στην Θεσσαλονίκη, αφού όπως αποκάλυψαν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, ο πατριός τους δεν τα ξεχώρισε ποτέ και από την πρώτη στιγμή τα έχει σαν δικά του παιδιά. Με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές και το κενό που άφησε πίσω της η 36χρονη δυσαναπλήρωτο ο τελευταίος σύζυγος του θύματος είναι αντιμέτωπος με έναν ακόμη εφιάλτη, αφού καλείται να αποχωριστεί τα δύο παιδιά της αδικοχαμένης του συζύγου, τα οποία η ελληνική πολιτεία τα στέλνει στην Γεωργία, μόνα τους! 

Δείτε επίσης: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη δολοφονία της Ντιάνας: Εγώ την σκότωσα - Θέλω να δω την ανακρίτρια, λέει ο γιατρός

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις-ΣΟΚ για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας: Ήταν ζωντανή όταν ο γιατρός την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ!

Δείτε επίσης: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ του αγγειοχειρουργού! «Την σκότωσα, ήταν ιατρικό λάθος»

Δείτε επίσης: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Μαρτυρία γιατρού ΚΑΙΕΙ τον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της 36χρονης

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το κράτος δεν ανακάλεσε μόνο τις άδειες διαμονής των δύο παιδιών, αλλά και της νεκρής μητέρας τους, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρούργου, ο οποίος  στην συμπληρωματική του απολογία επιχείρησε να υποστηρίξει  την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστήριζε ότι «τον παγίδευσαν» και πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. 

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου, ανέφερε στο protothema.gr πως «Δεν υπάρχουν λόγια, ειλικρινά. Το κράτος επιδεικνύει πρωτοφανή αναλγησία σε δύο ανήλικα παιδιά τα οποία έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια Έλληνα πολίτη, σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντί να έχουν την συμπαράσταση του κράτους έφτασαν στο σημείο να θεωρούνται ανεπιθύμητα για την ελληνική επικράτεια και να τα διώχνουν. Τα αντιμετωπίζουν σαν να είναι άνθρωποι με καταδίκες, τους βάζουν σε μία κατηγορία στην οποία δεν ανήκουν. Είναι δύο ανήλικα παιδιά που ζουν 10 χρόνια στην Ελλάδα, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, που η αδερφή τους έχει την ελληνική υπηκοότητα και ζει εδώ , ο πατριός τους ζει εδώ, αλλά είχαν την ατυχία να δολοφονηθεί με τον σκληρότερο τρόπο η μητέρα τους. Αναλγησία και παραλογισμός από το ελληνικό δημόσιο σε δύο ανήλικα παιδιά». 

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας με εξώδικο που εστάλη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης νοσοκομείο, ζητά από το νοσοκομείο να του απαντήσει σε μία σειρά ερωτήσεων, που προέκυψαν μετά την συμπληρωματική απολογία του αγγειοχειρούργου στην ανακρίτρια. Ένα εξώδικο που έχει σταλεί στο νοσοκομείο από τις 13 Ιουλίου ακόμη δεν έχει λάβει καμία απάντηση. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας αιτήθηκε με εξώδικο να του απαντηθούν εγγράφως τα παρακάτω ερωτήματα: α) αν οι ειδικευόμενοι αγγειοχειρουργοί χορηγούν αναισθητικές ουσίες σε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου β) αν ο συγκεκριμένος ιατρός, έχει συμμετάσχει σε χειρουργικές επεμβάσεις και έχει χορηγήσει αναισθητικά φάρμακα παριστάνοντας τον αναισθησιολόγο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται  γ) αν στις ημέρες γενικής εφημερίας, είχε επιτραπεί και από ποιον σε ειδικευόμενους ιατρούς να διενεργούν σκληρυντικές ενέσεις δ) στις 26-04-2017 ποιος ήταν υπεύθυνος στην Αγγειοχειρουργική Κλινική, όπου υπηρετούσε ο κατηγορούμενος – όργανο σας για τον έλεγχο της εφημερίας των ιατρών και σε ποιες ενέργειες προέβη εις βάρος του κατηγορουμένου, με δεδομένο ότι ο ανωτέρω ειδικευόμενος - κατηγορούμενος είχε απομακρυνθεί από το Νοσοκομείο σε ημέρα γενικής εφημερίας ε) η αίθουσα όπου διενεργούνταν μέχρι πριν τρεις μήνες οι τοκετοί βρίσκεται σε λειτουργία; Βρίσκονται τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και είναι προσβάσιμη στους ιατρούς;

Δείτε επίσης: "Δεν υπάρχει λογική σε αυτά που ισχυρίζεται ο αγγειοχειρουργός"- Η δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης στο star.gr

 

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο τελευταίος διάλογος στο Facebook της 36χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιατρό στο Ιπποκράτειο

 

Tags: