KAΡΕ-ΚΑΡΕ το χτύπημα των ληστών στη Γεωπονική Σχολή-Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Κρατώντας όπλα και φορώντας κουκούλες «μπούκαραν» οι ληστές από την κεντρική πόρτα

Στο κτίριο της Γεωπονικής Σχολής, εκεί που το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή με άρωμα τρομοκρατίας, βρέθηκε ο Βαγγέλης Γκούμας, ο οποίος όπως θα δείτε και στο video, περιέγραψε καρέ-καρέ τα δραματικά λεπτά.

Οι δυο δράστες μπήκαν από την κεντρική πόρτα χωρίς κουκούλες, κατέβηκαν κάτω στις τουαλέτες (απ’ όπου οι αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει αποτυπώματα), στη συνέχεια φόρεσαν στις τουαλέτες τις κουκούλες, και κρατώντας στα χέρια τους τα όπλα, ανέβηκαν από την κεντρική σκάλα. Έφτασαν στην κεντρική αίθουσα όπου βρίσκεται το ΑΤΜ.

Εκείνη την ώρα ο υπάλληλος της χρηματαποστολής, το είχε ανοίξει και προσπαθούσε να βάλει τα χρήματα.

Οι δυο δράστες τον πλησίασαν με τα όπλα μπροστά σε όλο τον κόσμο, του λένε «σταμάτα», τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το κουτί με τα χρήματα.

Εκείνη την ώρα, βγήκε μια υπάλληλος που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην πόρτα, η οποία είδε το όλο σκηνικό και πάγωσε, με τους ληστές να φωνάζουν «μην κινηθεί κανείς».

Αφού έκαναν την ληστεία, άρχισαν να τρέχουν προς τον εσωτερικό διάδρομο της Γεωπονικής Σχολής. Εκεί σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπήρχε ένα δημοτικό σχολείο, με τους μαθητές να αρχίσουν να φωνάζουν.

Στο βάθος του διαδρόμου υπάρχει μια σκάλα, από την οποία βγήκαν στον εξωτερικό χώρο όπου υπήρχε μια μηχανή. Εκεί τους πρόλαβαν οι φύλακες, ενώ το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά. Ο ένας από τους φύλακες τους έριξε κάτω με το μηχανάκι και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο ένας διέφυγε προς τους αμπελώνες και ο άλλος προς μια υπόγεια διάβαση όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top