Μπερνάρ Αρνό: Ο «λύκος» της Louis Vuitton που «έφαγε» τον Mr. Zara

Ποιος είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας που κατάφερε να βγάλει 2 δις περισσότερα από τον Ισπανό επιχειρηματία

Ο Mr. Zara δεν είναι πια ο πλουσιότερος άνθρωπος της μόδας. Ο Μπερνάρ Αρνό είναι πολύ μικρότερος του Αμάνθιο Ορτέγκα και με πολύ πιο ακριβά γούστα.

Ο Μπερνάρ Αρνό ή αλλιώς ο “λύκος” με το κασμιρένιο παλτό «έφαγε» τον ιδρυτή των Zara, Αμάνθιο Ορτέγα. Κατάφερε να βγάλει 2 δις περισσότερα από τον Ισπανό επιχειρηματία. Συγκεκριμένα 70, 2 δις δολάρια ο ένας, 68,2 δις ο άλλος.

«Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει μια ιδέα. Το σημαντικό είναι να εξωτερικεύσεις την ιδέα και να μπορέσεις να ξεκινήσεις γρήγορα και με τέτοιο τρόπο που θα σου δώσει πληρότητα στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Αρνό.

Ποιος είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας που άγγιξε την κορυφή 

Ο 70χρονος Αρνό έχει αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Είναι ο πλουσιότερος άνδρας της Γαλλίας, μπορεί κάθε μέρα να προσφέρει πανάκριβα δώρα, αφού φίρμες όπως Louis Vuitton, Fendi, Dior, εξαρτώνται από αυτόν! 

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας που νίκησε τον παππού τον Zara

«Το ίντερνετ είναι το μέλλον. Για αυτό διαθέτουμε sites για κάθε φίρμα μας, για να πουλάμε τα προϊόντα μας. Το πρόβλημα έρχεται όταν παρασιτικοί πωλητές χρησιμοποιούν τα δικά μας brands»

Μπερνάρ Αρνό VS Mr Zara : Ο ένας διασκεδάζει με γιοτ και ο άλλος με κατσίκες!

Μέρα με τη νύχτα είναι ο Μπερνάρ Αρνό και ο Mr Zara, το μόνο κοινό τους, είναι ότι έχουν κάνει από δύο γάμους. Ο κομψός άντρας της Louis Vuitton και πατέρας 5 παιδιών, είναι μονίμως στην πένα, διασκεδάζει με τέννις, πιάνο και ακριβά υπερπολυτελή γιοτ. Ο ιδιοκτήτης της πολυεθνικής εταιρείας Inditex από την άλλη, έχει 3 παιδιά, απέχει πολύ από το lifestyle, φοράει ρούχα του κιλού, χαλαρώνει εκτρέφοντας κατσίκια, χαίρεται όταν οι υπάλληλοι του, του κάνουν εκπλήξεις...

Γιος υπαλλήλου σιδηροδρόμων, ο  πατέρας των Zara παράτησε το σχολείο στα 14 και ξεκίνησε την αυτοκρατορία του, πουλώντας μπουρνούζια. Ο Αρνό προοριζόταν για κτηματομεσίτης, αλλά ο ίδιος έσπασε το καλούπι στην οικογενειακή παράδοση.

«Οι σπουδές μου στο Πολυτεχνείο μου έδωσαν μια αναλυτική και συνθετική ικανότητα που σου επιτρέπει να αναλύεις τις προκλήσεις που συναντάς στον πραγματικό κόσμο»

Τα ονόματα και των δύο πάντως είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στον κόσμο της μόδας.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top