Η απίστευτη τούμπα του Ζοσέ Μουρίνιο

Δείτε το βίντεο

Φαρδύς πλατύς στο πεζοδρόμιο, έξω από το Γουέμπλεϊ, βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του να απολαύσουν μία θεαματική τούμπα.

Ο «special one», ο προπονητής της μάνστεστερ Γιουνάιτεντ,  βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nations League, αλλά ήταν ιδιαίτερα βιαστικός.

Περνώντας πάνω από τα διαχωριστικά, κάπου μπλέχτηκε το πόδι του και «έφαγε» τούμπα. Πάντως, δεν έχασε το χαμόγελό του, σηκώθηκε γρήγορα και έφυγε. 

Η AMAZON ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Η Amazon ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Μαραντόνα. Η ιστορία θα εξετάσει τον Μαραντόνα όχι μόνο ως πρωταθλητή, αλλά και ως άνθρωπο. Πρόκειται για μία σειρά επεισοδίων που βασίζονται σε διάφορα στάδια της ζωής και της καριέρας του σπουδαίου Αργεντινού σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τον Μαραντόνα θα τον υποδύονται 3 διαφορετικοί  ηθοποιοί. Οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικολάς Γκόλντσμιντ σε διάφορες ηλικίες του θρύλου.

Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια η Μέγκαν Μαρκλ η οποία έκλεισε τα 37. Το 2018 είναι η χρονιά της καθώς φέτος τα γιόρτασε σαν πραγματική γαλαζοαίματη. 

Έτσι οι ευχές που έλαβε ήταν αμέτρητες. Αλλά η αντίδρασή της είναι αντίδραση κοινής θνητής και όχι μέλους Βασιλικής οικογένειας αφού αποφάσισε να απαντήσει σε όλους μηδενός εξαιρουμένου...  Γι’ αυτό το λόγο το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέλαβε να αποστείλει ευχαριστήριες κάρτες εκ μέρους της Μέγκαν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top