Άνοιξε επιχείρηση... ύπνου στην Ισπανία!ΦΩΤΟ

Ιδανικό για όλους όσοι δουλεύουν πολύ

Επιχείρηση ύπνου στην Ισπανία

Η Maria Estrella Jorro de Inza έκανε τη σιέστα... μπίζνα και γίνεται τώρα famous σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για μια ισπανίδα, η οποία άνοιξε το πρώτο μπαρ ύπνου στη Μαδρίτη! 

Το «Siesta & Go» είναι ένα μπαρ "όνομα και πράγμα", θα έλεγε κανείς, καθώς προσφέρει καφέ, ποτό, φαγητό και...  ύπνο! Κάθε τουρίστας ή ντόπιος μπορεί να πάει εκεί για να διαβάσει το βιβλίο του, να σερφάρει χαλαρά στο διαδίκτυο να ξεκουραστεί ή να πάρει έναν υπνάκο -με αντίτιμο, φυσικά.

Γιατροί, τραπεζίτες, δικηγόροι και επιχειρηματίες που αναζητούν πραγματική ξεκούραση στο διάλλειμα τους, ώστε να πάρουν δυνάμεις για να συνεχίσουν το απαιτητικό πρόγραμμα τους, στο Siesta & Go» βρίσκουν ό,τι ψάχνουν. 

Οι επισκέπτες του μπαρ μπορούν να διαλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών: υπάρχουν ιδιωτικά ή κοινά δωμάτια, άλλα χρεώνονται με το λεπτό και άλλα με την ώρα και οι τιμές κυμαίνονται από €8 (μία ώρα σε κοινό δωμάτιο) σε €14 (μία ώρα σε ιδιωτικό δωμάτιο). Μπορούν επίσης να κλείσουν δωμάτιο από πριν ή απλά να επισκεφθούν το μαγαζί όποτε θέλουν και να δουν αν είναι διαθέσιμο κάποιο από τα 19 κρεβάτια του.

Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά, ενώ υπάρχει και υπηρεσία αφύπνισης, την οποία ο επισκέπτης κανονίζει από πριν με τη ρεσεψιόν για να τον ξυπνήσουν όταν πρέπει.

Η τάση που κατακτά Ιαπωνία, Αργεντινή και Βέλγιο έφτασε και στην Ισπανία, και όπως φαίνεται ο κόσμος "αγκάλιασε" το νέο εγχείρημα.

Σιέστα: μεσημβρινή / απογευματινή ανάπαυση, που συνοδεύεται συνήθως από σύντομο ύπνο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top