Φαίνονται σαν γλυπτά, είναι όμως έργα από...χαρτί!

Ο Κινέζος καλλιτέχνης Li Hongbo δημιουργεί γλυπτά που μπορείς να τα...ξεφυλλίσεις

Αυτά τα γλυπτά μπορείς να τα... ξεφυλλίσεις!  Ο Κινέζος καλλιτέχνης Li Hongbo σκαρφίστηκε μια τέλεια ιδέα για να δημιουργήσει τα πιο περίεργα γλυπτά για την προσωπική του έκθεση και περνάει την τέχνη σε άλλο...επίπεδο. Γλυπτά από χαρτί που μπορείς άνετα να τα ξεφυλλίσεις...

Πώς το κατάφερε αυτό; Ο Li Hongbo χρησιμοποιεί αποκλειστικά κόλλα και χαρτί. Αρχικά παίρνει βιβλία, τα κόβει και τα τοποθετεί το ένα πάνω στο άλλο με κόλλα. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί διάφορα σχήματα που παραπλανούν το κοινό, αφού παραπέμπουν σε γλυπτά. Τα εν λόγω γλυπτά αποκτούν όγκο ανάλογα με την πίεση που ασκεί ο άνθρωπος με το χέρι του πάνω τους.

Η έκθεσή του στην γκαλερί, Sun Gallery της Νέας Υόρκης προσελκύει πολλούς τουρίστες που επιθυμούν να δουν από κοντά την ιδιαίτερη αυτή τέχνη του και στην κυριολεξία μένουν…στήλη άλατος βλέποντας τα-φαινομενικά-γλυπτά, ξαφνικά να μετατρέπονται σε παράξενα…βιβλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top