Εστιατόριο σερβίρει σαμπάνια και αστακό κάτω από το νερό!

Υποβρύχιες απολαύσεις

Ένα εστιατόριο τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει άνοιξε στις Βρυξέλλες.

Το pearl, όπως ονομάζεται είναι πέντε μέτρα κάτω από το νερό. Το ζευγάρι απολαμβάνει το δείπνο του μέσα σε έναν θάλαμο, ενώ το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια, αστακό και φουά γκρά.

Ο κάθε θάλαμος χωράει τέσσερα άτομα, ενώ χρέη σερβιτόρου έχουν αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες.

Όσο για την τιμή; Στοιχίζει  99 ευρώ ανά άτομο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top