Κι όμως υπάρχει: Διαγωνισμός μικρότερου ανδρικού μορίου!

Υποστηρίζουν ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια

 Κι όμως υπάρχει: Διαγωνισμός μικρότερου ανδρικού μορίου!

Το να κερδίσει κανείς στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για πολλούς θεωρείται ντροπιαστικό και σίγουρα όχι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του κόσμου. Δεν είναι όμως απαραίτητα έτσι, αφού οι άντρες που δηλώνουν συμμετοχή, αποδεικνύουν ότι έχουν και θάρρος και αυτοσαρκασμό.

Οι διαγωνιζόμενοι του Smallest Penis Contest (Διαγωνισμός μικρότερου ανδρικού μορίου) που φιλοξενείται σε μπαράκι του Νεοϋρκέζικου Brooklyn, το Kings County Bar, συνεχίζουν να επιμένουν ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεντρώθηκαν στο σημείο 100 διαγωνιζόμενοι, ενώ στο κοινό υπήρχαν περισσότερες γυναίκες απ’ ότι άνδρες.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το πλήθος, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα event για όλα τα μεγέθη (αλλά κυρίως για τα μικροσκοπικά).

«Αν ήρθατε για να κάνετε πλάκα, καλύτερα να πάτε να γ…», είπε προσθέτοντας ότι το το μπαρ διοργανώνει το διαγωνισμό «για να γιορτάσουν όλοι με ό,τι διαθέτουν» ακόμα κι αν αυτό κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «γαριδάκι».

Κάθε χρόνο υπάρχει κάποια θεματική ενότητα, έτσι λοιπόν φέτος σχετιζόταν με το διάστημα και το Star Wars οπότε στον νικητή απονεμήθηκε ένα νικητήριο σπαθί.

pwngjjcfhcfukgdukg.jpg

Το έπαθλο που κέρδισε ο Puzzlemaster, ο οποίος συμμετείχε ανεπιτυχώς και πέρσι, ήταν 500 δολάρια.

Όταν ρωτήθηκε τι θα τα κάνει, απάντησε ότι περιμένει μωράκι, οπότε τα χρήματα θα καλύψουν ανάγκες του νεογέννητου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top