Είχε «Άγιο»: Σκύλος ταξίδεψε 400 χλμ. σφηνωμένος στον προφυλαχτήρα ενός αυτοκινήτου!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο οδηγός

Εάν είσαι τυχερός σκύλος μπορείς να επιζήσεις μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο και να διανύσεις 400 χιλιόμετρα σφηνωμένος στον προφυλακτήρα του! Σας φαίνεται απίστευτο; Συνέβη στην Κίνα.

σκ1.jpg
Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποστηρίζει πως ο σκύλος πετάχτηκε μπροστά του και δεν πρόλαβε να φρενάρει. Ο νεαρός Κινέζος χτύπησε με τέτοια δύναμη τον σκύλο που θεώρησε αδύνατον να έχει ζήσει, οπότε συνέχισε το δρόμο του κανονικά. Μετά από λίγο κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο και διαπίστωσε πως ο σκύλος είχε σφηνώσει μεταξύ του ψυγείου και της μηχανής.

σκ2.jpg

Επειδή δεν μπορούσε να τον ξεκολλήσει αναγκάστηκε να κάνει μία παράκαμψη 400 χιλιομέτρων μέχρι την πόλη Λούντι, ώστε να βρει τρόπο να το ξεσφηνώσει και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο τυχερός σκύλος δεν είχε κανένα σοβαρό τραύμα. Το ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι ο Κινέζος οδηγός αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top