ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Επιβάτες κατέβηκαν να σπρώξουν αεροπλάνο…για να απογειωθεί!

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Επιβάτες κατέβηκαν να σπρώξουν αεροπλάνο…για να απογειωθεί!

Έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να σπρώχνουν αυτοκίνητα για να πάρουν μπρος, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε επιβάτες να κατεβαίνουν για να σπρώξουν αεροπλάνο, ώστε να απογειωθεί!

Το αλλόκοτο αυτό περιστατικό συνέβη σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, καθώς τα φρένα ενός Tupolev είχαν παγώσει λόγω του κρύου (μόλις -52 βαθμοί Κελσίου) και έτσι δεν μπορούσε ούτε να κινηθεί στον αεροδιάδρομο.

Οι επιβάτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κατέβουν για να δώσουν μια… ώθηση!

Η συλλογική προσπάθεια πέτυχε, το σύστημα πέδησης ξεμπλόκαρε και όταν το αεροπλάνο μπόρεσε να ξεκινήσει και να στρίψει, οι επιβάτες επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Το αεροπλάνο το οποίο είχε επταμελές πλήρωμα και 74 επιβάτες απογειώθηκε από την Ιγκάρκα της Σιβηρίας με μικρή καθυστέρηση και εκτέλεσε κανονικά την τρίωρη πτήση του μέχρι το Κρασνογιάρσκ.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα πέδησης δεν είχε ενεργοποιηθεί σωστά στο παρκάρισμα του αεροσκάφους, αλλά η εταιρεία
Katekavia -που σημειώνει ότι το αεροσκάφος δεν είχε τεχνικό πρόβλημα- περιορίστηκε να αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα για το συμβάν. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top