Η εφεύρεση που θα αλλάξει τον κόσμο: Γνωρίστε την… μπυρογενειάδα!

Αυτό ακριβώς που λέει η διαφήμιση: «Επανάκτησε την ελευθερία σου»!

Η εφεύρεση που θα αλλάξει τον κόσμο: Γνωρίστε την… μπυρογενειάδα!

Είναι 10 το πρωί. Πηγαίνεις στη δουλειά, πηγαίνεις για ψώνια ή στο άλσος για βόλτα με τον σκύλο σου. Έχεις έναν καφέ στο χέρι και όλα είναι φυσιολογικά. Αντίθετα αν κρατάς ένα κουτί μπύρα, ένα μπουκάλι κρασί ή λίγο ουισκάκι, σε κοιτούν όλοι αδιάκριτα!

beard4.jpg
Ε, λοιπόν, τέρμα αυτός ο ρατσισμός! Καιρός ήταν να έρθει η πρωτοποριακή εφεύρεση που θα αλλάξει τον κόσμο! Γνωρίστε την… μπυρογενειάδα, μια γενειάδα που κρύβει μέσα της δοχείο που χωρά πάνω από 2 λίτρα του αγαπημένου σας ποτού!

beard6.jpg
Με μήκος εμπνευσμένο από ρασοφόρο, η γενειάδα ήρθε να σας λύσει τα χέρια και να να απομακρύνει τα αδιάκριτα βλέμματα. Εξάλλου, δεν κάνατε και τίποτα κακό. Θέλατε να πιείτε 2 λίτρα κρασί στις 9 το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά. Όλοι το κάνουμε που και που! Εξάλλου, το λέει και το σλόγκαν της διαφήμισης: «Επανάκτησε την ελευθερία σου»!

beard7.jpg

Βέβαια, προκύπτει ένα θέμα για την περίπτωση που συναντήσετε κάποιον γνωστό που σας είχε δει την προηγούμενη ξυρισμένο και τώρα σας βλέπει με γενειάδα μισό μέτρο. Μην πολυσκάτε, πάντως, γι’ αυτό. Μετά από 2 λίτρα κρασί ή μπύρα, όλο και κάποια δικαιολογία θα σας έρθει…

beard5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top