Το Σάββατο στις 22:00 ώρα Ελλάδας είναι ο μεγάλος τελικός της Eurovision στον οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Klaudia με το τραγούδι «Αστερομάτα» κι αν έχετε κανονίσει βραδιά με τους φίλους σας για να την απολαύσετε, ο Χρήστος Μοίρας έδωσε την πιο ενδιαφέρουσα συνταγή για να τους φτιάξετε.
Eurovision 2025: Η Klavdia άλλαξε φόρεμα σε 3 δευτερόλεπτα –Το έξυπνο τρικ
Και επειδή Eurovision χωρίς φαγητό δεν γίνεται, ο σεφ ετοίμασε για τους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star burger και έδειξε βήμα- βήμα τη διαδικασία.
Υλικά της Συνταγής
• 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
• 6 φέτες τσένταρ
• 1 κρεμμύδι
• 4 ψωμάκια μπριός
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 2 κ.σ. κέτσαπ
• Αλάτι, πιπέρι
• Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση της Συνταγής
Πλάθουμε τον κιμά σε 8 μπαλάκια των 80 γραμμαρίων. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τα μπαλάκια στο τηγάνι και τα πατάμε αμέσως με σπάτουλα για να απλώσουν. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα από κάτω. Τα γυρίζουμε και τοποθετούμε από πάνω μία φέτα τσένταρ σε κάθε μπιφτέκι για να λιώσει.
Ψήνουμε τα ψωμάκια ελαφρώς. Αλείφουμε την κάτω πλευρά κάθε ψωμιού με κέτσαπ και μουστάρδα. Τοποθετούμε 2 μπιφτέκια με τυρί σε κάθε ψωμάκι και κλείνουμε.
Έτοιμα για σερβίρισμα μπροστά από την τηλεόραση — ιδανικά με πατάτες και… υψηλές βαθμολογίες!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.