To κατοικίδιο που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Εσύ προτιμάς γάτα, σκύλο ή κουνέλι;

Όλα τα ζώδια είναι φιλόζωα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να τα ταιριάξουμε με το κατοικίδιο που είναι πιο κοντά τους. Εσύ συμφωνείς με το δικό σου;

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε πώς αντιδρά στην απιστία

Κριός : Σκύλος

Ο Κριός σαν ζώδιο είναι πιστός και καλός φίλος δεν είναι περίεργο λοιπόν να αποζητάει το ίδιο συναίσθημα και από ένα κατοικίδιο! Ένας σκύλος είναι εξωστρεφής, παιχνιδιάρης, πιστός, αποζητάει την προσοχή, κάνει ζημιές και θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός. 

Ταύρος: Hamster ή Ινδικό χοιρίδιο

Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι δεν είναι κι από τα ζώδια που σφύζουν από ενέργεια. Θέλουν ήσυχα και χαλαρά πράγματα. Οπότε τι καλύτερο από την παρέα ενός hamster ή Ινδικού χοιριδίου; Είναι σχετικά εύκολα στον χειρισμό, δεν απαιτούν τόση φροντίδα όσο μια γάτα ή ένας σκύλος, δεν κάνουν φασαρία και τους αρέσουν τα χάδια και το φαγητό!

Δίδυμοι: Παπαγάλος ή Καναρίνι

Ένας Δίδυμος θέλει τζέρτζελο γύρω του, θέλει ακόμα κι όταν μιλάει μόνος του (ω έλα τώρα μην ντρέπεσαι κι άλλοι το κάνουν) κάποιος να του απαντάει. Ένας παπαγάλος ή ένα καναρίνι είναι η τέλεια συντροφιά! Είναι γνωστό πως αυτά τα 2 πτηνά είναι από τα πιο ομιλητικά και έξυπνα που μπορείς να βρεις. Όσο τους μιλάς τόσο μαθαίνουν κι αυτό σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον για ένα οξυδερκές και επικοινωνιακό ζώδιο σαν εσένα!

Θα πάρεις τον σκύλο σου μαζί στις διακοπές; Τι πρέπει να σκεφτείς

Καρκίνος: Χελώνα

Κι όμως. Οι χελώνες είναι αρκετά κοντά με σένα. Είναι σκληρές από έξω, αλλά πολύ ευγενικά και ευαίσθητα πλάσματα από μέσα. Φοβούνται στην αρχή και θέλουν χρόνο να συνηθίσουν την παρουσία σου, αλλά μόλις το κάνουν θα σου δείξουν τον μαγικό τους κόσμο. 

Λέων: Γάτα

Το περιμένατε έτσι δεν είναι; Σαφώς! Οι γάτες μοιάζουν αρκετά με τα χαρακτηριστικά των Λεόντων (κι αυτά μεγάλες γάτες είναι αν το σκεφτείς). Ντίβες, απαιτητικές, σνομπ, κάνουν πάντα του κεφαλιού τους χωρίς να υπολογίζουν κανέναν αλλά δεν παύουν να θέλουν αγάπη και φροντίδα. 

Παρθενός: Κουνέλι

Τα κουνέλια είναι μια σωστή επιλογή για μια Παρθένο. Είναι από τα πιο καθαρά και ευαίσθητα κατοικίδια. Είναι έξυπνα και λεπτολόγοι και απαιτούν αρκετή και πρακτική φροντίδα που μια Παρθένος είναι ικανή να δώσει λόγω της υπεύθυνης φύσης της.

Ζυγός: Κάτι μικρό και χαριτωμένο

Λόγω της αναποφασιστικότητας του ζωδίου και της ποικιλίας που υπάρχει θα πάμε safe! Ένας Ζυγός μπορεί να έχει σκύλο ( μικρόσωμης ράτσας πχ πομεράνιαν ,παπιγίον ή γιορκσάιρ ) ή γάτα (όχι από τις αλανιάρες του Λέοντα, κάτι πιο γλυκούλι) ή ακόμα και κουνέλι (γιατί είναι μικρά και χνουδωτά και έχουν φουντωτή ουρίτσα). Το σίγουρο είναι πως ότι και να διαλέξουν (αν τα καταφέρουν) θα το κακομάθουν.

Σκορπιός : Αράχνη (Tarantula) 

Ανατρίχιασες; Αν ναι, δεν είσαι «πραγματικός» Σκορπιός. Ένας Σκορπιός γοητεύεται από το «σκοτάδι» και τον κίνδυνο και η συγκεκριμένη του το παρέχει απλόχερα. Επίσης βρίσκει τον εαυτό του επειδή όλοι τη φοβούνται αλλά κατά βάθος ( αν τους συμπεριφερθείς σωστά) είναι άκακες...Είναι ήσυχες και ζητούν την απομόνωση. 

Τοξότης: Σκύλος ή γάτα

Όπως αναφέρουμε και στον Κριό , ένας σκύλος ταιριάζει σε hyper άτομα, ελεύθερα αλλά και ταυτόχρονα ικανά να αναπτύξουν δεσμούς. Κάντο εικόνα, ένας Τοξότης σε ένα πλοίο ή αμάξι και δίπλα του ο πιστός και ταξιδιάρικος φίλος του. Καλό ε; Βέβαια υπάρχουν και οι Τοξότες που προτιμούν τις γάτες γιατί είναι ανεξάρτητες και δεν απαιτούν πολλά όπως ένας σκύλος. 

Αιγόκερως: Σκύλος

Οι Αιγόκεροι είναι εκείνοι οι γονείς που όταν τους λες ότι θέλεις ένα ζωάκι σου λένε «ΟΧΙ» σαν τον Μεταξά αλλά εάν το δουν λιώνουν και κολλάνε παραπάνω από σένα. Ο Αιγόκερως αν και παρορμητικό με το συναίσθημα δεν τα πάει καλά. Δεν θέλει να ''δένεται'' για τον πιο απλό λόγο, φοβάται το μετά. Ένας σκύλος είναι το μόνο ζώο με τόσο συναίσθημα που θα εισχωρήσει στην καρδιά ενός «σκληρού» Αιγόκερω και θα του βγάλει την απέναντι πλευρά (του Καρκίνου). 

Υδροχόος: Iguana

Περίμενες να πούμε δεινόσαυρο ή κάτι πολύ εξωπραγματικό για σένα, γι' αυτό και σου διαλέξαμε έναν μακρινό «συγγενή», λόγω της μοναδικότητάς του και της περίεργης συμπεριφοράς του. Άλλες φορές είναι ήρεμα και απλά παρατηρούν το περιβάλλον και άλλες τρώνε φλασιά και εκνευρίζονται, χτυπώντας την ουρά τους δεξιά και αριστερά. Γενικά, είναι ήρεμα πλάσματα και αποζητούν έναν ιδιοκτήτη που θα καταλαβαίνει το πόσο πρωτότυπα και ασυνήθιστα είναι.

Ιχθύες

 Τα πάντα!  Οι Ιχθύες είναι από τα μοναδικά ζώδια που κολλάνε με όλα. Έχουν αυτή την καταπληκτική ικανότητα να περιθάλπουν και να βοηθούν τα πάντα. Είναι εκείνοι που μπορεί να έχουν σκύλους, γάτες, πτηνά, ψάρια, έντομα, ερπετά... μονόκερους σε ένα σπίτι και να τα φροντίζουν όλα ισάξια. Λόγω της ευαίσθητης και συμπονετικής φύσης τους, οι Ιχθύες είναι οι «ήρωες» των πληγωμένων και κατατρεγμένων.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top