Κωνσταντίνος Βασάλος για εκπομπή Χρηστίδου: «Επέστρεψα γιατί έτσι θέλω»

Η απάντησή του σε Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Breakfast@Star

Στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για όσα είπε στο κανάλι του στο YouTube για την παρουσία του στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! που προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.  

Αλεξάνδρου για Βασάλο: «Γιατί γύρισε σε μία εκπομπή που δεν του ταίριαζε;»

«Εγώ κάνω ένα βίντεο στο YouTube κι απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό και λογικό είναι να προκαλέσουν αντιδράσεις. Δεν έχω σκοπό ούτε να μειώσω κάποιον, ούτε να τον προσβάλλω

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ πιο... άνετος στο κανάλι του στο YouTube παρά στην τηλεόραση!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ πιο... άνετος στο κανάλι του στο YouTube παρά στην τηλεόραση!

Λέω τη γνώμη μου όπως πάντα -με ξέρετε- αυθόρμητα κι αφιλτράριστα. Αυτό, τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πως αντέδρασε η Σίσσυ, τώρα θα πάω πάνω, αν θα με διώξουν… Σωστό είναι αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό, οπότε θα με υποστείτε. Είναι δικός μου λόγος, γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, ο Νίκος. Είναι οικογένεια για εμένα, οπότε είναι λογικό να επέστρεψα», δήλωσε αρχικά. 

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά είναι ερωτευμένος;

«Έπαιξε πιο πολύ ρόλο αυτό και σε δεύτερη μοίρα η θεματολογία. Δε θα απολογηθώ, γιατί επέστρεψα.  Επέστρεψα γιατί έτσι θέλω κι επέστρεψα! Είπα ότι δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση. Με πιάνει ψυχοπλάκωμα, αλλά καταλαβαίνω πως έτσι είναι η θεματολογία και δεν είμαι ο αρμόδιος να την κρίνω ή να την αλλάξω ή να τη διαμορφώσω με τα δικά μου θέλω», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top