Αλεξάνδρου για Βασάλο: «Γιατί γύρισε σε μία εκπομπή που δεν του ταίριαζε;»

Τι είπε για τον αντικαταστάτη του στο «Χαμογέλα και Πάλι»

Τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου μέσα από το κανάλι του στο YouTube σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η ομάδα της εκπομπής της σχολίαζαν το θέμα όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε τον λόγο για να κάνει τη δική του τοποθέτηση, αφήνοντας χαριτολογώντας αιχμές για τον αντικαταστάτη του στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ – όχι επειδή ήμουν στην προηγούμενη σεζόν και έγινε όλο αυτό που έγινε – είναι ότι ο Κωνσταντίνος γνώριζε τη θεματολογία της συγκεκριμένης εκπομπής και γι’ αυτό και αποχώρησε. Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογικά και δεν του ταίριαζε; Συνεντεύξεις πάντα έκανε», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο χώρος είναι σε σχέση με τη θεματολογία και όχι με τα τετραγωνικά. Τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο από την άποψη ότι τα πρωινά πια ακουμπάνε περισσότερο την επικαιρότητα, είτε τα καθημερινά, είτε του Σαββατοκύριακου», παρατήρησε από τη δική της πλευρά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εγώ πάντα βρίσκω χώρο. Είχα δίπλα μου την Άννα Κανδύλη, αυτή τη γυναίκα τη λάτρεψα, και με έκανε να αγαπήσω το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήταν κάτι που με γοήτευε», απαντά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Αντώνης Παπαηλίας.

«Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά στον Κωνσταντίνο; Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει. Καλά κάνει και εκφράζεται», κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στέλνοντας ανοιχτή πρόσκληση στον Κωνσταντίνο Βασάλο να έρθει στην εκπομπή ή να πάει ο ίδιος καλεσμένος στο κανάλι του στο YouTube.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top